2777
2789
عنوان

دختر در زمان عقد و نامزدی اگه بخواد جدا شه مهریه کامل میرسه یا نصف

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 80 پست
زنداداشت چقدر شبیه زندایی منه😂😂البته این خانوم ۱۴ ساله اومده و کلا آتیش بیار معرکه شده ،داییم هم م ...

این یه ماه  قبل عید زندگی رو برای ما زهر کرده که برای من عیدی طلا باید بیارین تایپیکای قبلش هست اینم که تیر خلاص زد تو فامیل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هم کار زنداداشت بد بود هم داداشت. توی جمع اشتباهه دعوا. برادرتم وقتی حس داشته به دختر عمت خب نباید میرفت کنارش خاطره بازی کنن‌.هر زنی هر زننننی باشه ناراحت میشه زنها حسودن نسبت به شوهراشون

خانمی زیر بنای دعوا رو اول شما بنا کردید که واسش عیدی نکردید اون از حرصی که کرده دعوا راه انداخته یه چیز دیگه مگه همه چی لباس و پول و طلاس همه تو اون دعوا آوار شدید ردی سرش 

رفتار برادرت درست نبوده .چه خاطره بازی با دوست دختر سابقش. بنطرم برگرده سر خونه و زندگیش.

نمیدونم که اگه میدونستم میدونه نمیذاشتم اصلا باهم صحبت کنن متاسفانه منم بعد دعوا فهمیدم

والا اگه ناراحت نمیشی باید بگم تقصیر شما بوده

داداشت چرا از اول بهش نگفت، شاید اون دختر نمیخواست با پسری که عاشق دختر عمه اش بوده  و باهاش دوست بوده ازدواج کنه

چرا مادربزرگت گفت تو که رخت و لباست خوبه و فلان، کلا نباید دخالت میکرد

الانم شما دنبال مهریه و طلاقشی

شوهرش اگه بخواد طلاقش بده خودشم یه فکری برا مهریه اش میکنه

عیدی هم شهر ما رسم نیست ولی اگه شما رسم داشتید و نبردید خب حق داشته ناراحت بشه

رفتارهای دیگه اش هم من تو زندگیتون نیستم نمیدونم ولی اینجا حق با اون بود

درضمن درصورت باکره بودن مهریه نصف میشه

در حال تثبیت وزن😎
خانمی زیر بنای دعوا رو اول شما بنا کردید که واسش عیدی نکردید اون از حرصی که کرده دعوا راه انداخته یه ...

عزیزم ما سال اول عیدی کامل بردیم جهیزیه و خونه هم تکمیل کردیم امسال پول به طلا نرسید قرار بود سرویس پذیرایی و لباس اینا ببریم  که این خانوم گفت اگه قراره طلا نیارین ما هم نبردیم بهش برخورده

دانشجوی وکالتم. رفتار اون دختر ک خیلی بد بوده ولی ب تراز اون رفتار شماهاست اون شاید نادان باشه شما باید راهنماییش میکردین ن این ک این بدبخت و هارش کنید 

در رابطه با مهریه هم نصفش بهش میرسه درصورت با کره بودن و کل طلاش رو باید بدید ب خود دختره چون طلا ب عنوان هدیست نمی‌تونید پسش بگیرید