2777
2789

عمم هرسال کل فامیلو شام دعوت میکنه

زنداداشمم چون باهامون قهر بود عیدی نبردیم براش نمیومد داداشم با کلی التماس آوردش رو خانوم رو کل مهمونی هم با ما هیچ حرفی نزد یه گوشه برای خودش نشسته بود

چند سال پیش داداشم و دختر عمم باهم دوست بودن ولی داداشم بهش خیانت کرد و با این خانوم (زنداداشم ) رفت تو رابطه دختر عمم هم یه تایمی افسرده بود البته داداشم قشنگ داره تاوان پس میده با این عجوزه 

و از این قضیه فقط من خبر دارم دیگه کسی تو فامیل نمیدونه

ولی یروزی که این زنداداشم داشته با خط داداشم تلگرام نصب میکنه پیامای قبلی رو میبینه و این هم متوجه میشه (من نمیدونستم که میدونه بعد دعوا فهمیدم منم)

نشسته بودیم که منو دخترعمم داشتیم حرف میزدیم داداشمم اومد پیش ما چون داشتیم خاطرات بچگیمون رو تعریف میکردیم این زنداداشم اونو آشوب به پا کرد داد و بیداد همرو خبر دار کرد از رابطه قبلی اینا  هوار منو آوردی اینجا با این دختره ه*ر*ز*ه لاس بزنی عمم هم بهش سیلی زد که حقش بود الانم پشت ما پر کرده منو بردن جلوی چشم من بهم خیانت کردن منو کتک زدن  طلاهامو از دستم گرفتن 

خدا شاهده خودش تو دعوا درآورد پرت کرد زمین چون مادربزرگم پیرزنه بنده خدا گفت تو رخت و لباست که خوبه دستانم که پره دیگه چی میخوای اینجوری میکنی اونم دیوونه شد طلاکاری پرت کرد کف خونه ماهم برداشتم بعد دعوا دیگه ندادیم بهش 

داداشمم میگه دیگه خسته شدم فقط طلاق مهریه هم ۱۴ سکه بنظرتون  کامل میرسه یا نصف؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باکره باشه نصف اگه نباشه کامل

حق داشته داداشت وقتی میبینه حساسه باید خیلی رعایت کنه

باید از همون اول داداشت میگفت

غریبه نبود که نفهمه بالاخره دختر عمت بود

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

زنداداشت چقدر شبیه زندایی منه😂😂البته این خانوم ۱۴ ساله اومده و کلا آتیش بیار معرکه شده ،داییم هم مجبوره تحملش کنه چون باید همون سال اول طلاقش میداد الان مث چییی پشیمونه ک راهی نداره 

مثلا تازه عروسِ بجا اینکه دوستش داشته باشن یکم انرژی مثبت باشه این کارا چیه کم سنِ؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

دلم به حال اون دختر سوخت

باهاش حرف بزنید نازشو بکشید شاید اروم شد

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲

هر کاریم ک میکنه ب مادربزرگ چه ربطی داره چون مثلا لباس و طلا داره یعنی هرچیزی قبول کنه؟؟؟

وا داشتیم تو جمع فقط حرف میزدیم این  آبرو ریزی کرد چیو باید قبول کنه اخه؟

راستش خوصله نداشتم بخونم

فقط عنوان رو خوندم

اگه رابطه نداشته باشن مهریه نصفه

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.