2777
2789
عنوان

دختر در زمان عقد و نامزدی اگه بخواد جدا شه مهریه کامل میرسه یا نصف

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 80 پست
حالا با داداشم کار ندارم این مورد درسته ولی درمورد کتک که تو جمع ۴۰ نفری به دختر عمم ناحق هزار تا فو ...

خب همون ایراد از پدر و مادرشه چون فقیرن دخترشونو بدبخت کردن 

من نمیدونم مدل شما چطوریه اما من اگه همسرم تو جمع بره بشینه پیش دوسدختر سابقش باهاش حرف بزنه اینو خیانت میدونم

{ خانم هستم }
این درسته اما برای گذشته ای که تو گذشته بمونه نه گذشته ای که تبدیل به حال شدهوقتی شوهر ادم تو مهمونی ...

بازم قابل درک نیست بلند شی جلوی خانواده اون دختر هرچی بخوای بگی.پا میشد میرفت

توی خونه خودشون شوهرشو ادب میکرد

در این یه نکته دختر خانم اشتباه کرده

ماه هم زیر ابر پنهون نمیمونه

متاسفانه خیال باطله که گفته میشه گذشته ها گذشته

گذشته مثل چسب چسبیده به حال زندگی مون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این درسته اما برای گذشته ای که تو گذشته بمونه نه گذشته ای که تبدیل به حال شدهوقتی شوهر ادم تو مهمونی ...

این خانوم از وفتی رسیدن رفتن یه گوشه نشستن ده بار من هزار بار دختر عمم گفت بیا پیش ما بشین نیومد چیکار کنیم هرکی بره یه گوشه بشینه از ترس خانوم ؟تازه  داداشمم داشت میرفت حیاط یک لحظه کلا اومد پیش ما اونم روبرو چشم زنش جای پنهانی نه این حیثیت برد

عزیزم ما سال اول عیدی کامل بردیم جهیزیه و خونه هم تکمیل کردیم امسال پول به طلا نرسید قرار بود سرویس ...

گلم دختر تا هر زمانی عقد باشه عیدی باید برده بشه خب اون قبول نکرد می‌بایست باهاش کامل حرف بزنید خونه و جهیزیه که داداش شما میاره خودشم اگه بعدن مشکلی پیش بیاد خدای نکرده با خودش میبره اون دختر باید چیزی از خودش که مال این زندگی هست داشته باشه

چه خانواده سمی هستین داداش خیانتکار . خودتم ک اینجوری .اون از عمت اونم از مادربزرگت

زدی توخال🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❌️❌️اقایون پابه ماه سایت تو تاپیکای من نیان و درخواست ندن❌️❌️

بازم قابل درک نیست بلند شی جلوی خانواده اون دختر هرچی بخوای بگی.پا میشد میرفتتوی خونه خودشون شوهرشو ...

اخهفکر میکنم اونقدر عصبانی شده که قصد نداشته این زندگیو ادامه بده که بخواد بره بشینه تو خونشون مشکلو حل کنه

خواسته همه چیو بگه و بره

و کاش عقلش برسه واقعا بره دیگه

{ خانم هستم }
اخهفکر میکنم اونقدر عصبانی شده که قصد نداشته این زندگیو ادامه بده که بخواد بره بشینه تو خونشون مشکلو ...

آفرین 

با جمله اخرت موافقم 

همزاد پنداری ام میکنم

جای بازگشتی نذاشته هم بابت برخوردش

هم کینه ای که داره یهو اینطوری زبانه کشیده

این زندگی روی ویرانه است اگرم سامان بگیره 

این قضیه هیچ وقت جمع نمیشه

بالاخص یه ایل خبر دار شدن 

گلم دختر تا هر زمانی عقد باشه عیدی باید برده بشه خب اون قبول نکرد می‌بایست باهاش کامل حرف بزنید خونه ...

عیدی رو ما می‌خواستیم ببریم من براش سرویس پذیرایی خریده بودم هدیه بدم ولی خودش توقع بیجا داشت میگفت نیارین بعدشم واقعا دستشون خالی بود اجاره خونه رو زنداداشم میداد که بعد ازدواج بخاطر اینکه اذیت نشن تو خونه بالای مغازه داداشه من ساکن هستن الان 

عه شماره یادمه وسایل چوبی رو عیدی بردین اخرش یا نههه

🤣🤣🤣🤣نه به داداشم گفته بود اگه قراره چیزی بجز طلا بیارن بگو پاشو خونه ما نزارن ما هم نبردیم دیگه 

بعد اونم بهش برخورد با ما قهر کرد دیگه روستا هم که کلا حیثیت مارو برد این خانوم

عیدی رو ما می‌خواستیم ببریم من براش سرویس پذیرایی خریده بودم هدیه بدم ولی خودش توقع بیجا داشت میگفت ...

خب گلم این سرویس پذیرایی رو بعدن اگه میخواست ببره همون شما نمی‌گذاشتند میگفتید ما خریدیم خب اجاره رو که میگید زنداداشم میداد 

این خانوم از وفتی رسیدن رفتن یه گوشه نشستن ده بار من هزار بار دختر عمم گفت بیا پیش ما بشین نیومد چیک ...

هر کی نه !

گفتم شوهرش

وظیفه شوهرش بوده تو جمعی که اون خانم از یکیشون بدش میاد و اون یکی دوسدختر سابقش هم بوده بیاد کنار زنش بشینه

عروستون واقعا دختر خوبیه اینو بعدا متوجه میشید

هرکی دیگه بود کلا اجازه نمیداد شوهرش پا تو خونه عمش بذاره و ارتباط خانوادگی برادرت با خانواده عمت برای همیشه قطع میشد

بوده تا بوده وقتی پسرا دختریو تو فامیل میخواستن و زن میگیرن زنشون با اون خانواده قطع رابطه میکنه

{ خانم هستم }