2777
2789
عنوان

دختر عموم و مادرشوهرش که خالمه

3226 بازدید | 72 پست

دخترعموم عروس خاله م هستش.

من با دوتاشون رابطه خوبی دارم.

چند ماهه دخترعموم با خاله م دعواشون شده (توی یه خونه زندگی میکنن)خونه زندگیشو ول کرده اومده خونه مادرش .

چند روز پیش من نصیحتش میکردم که بخاطر بچه هات برگرد سرخونه زندگیت.میگه مادرشوهرم باید از اون خونه بره تا منم برگردم منم گفتم مقصر شوهرته که خونه جدا براتون نمیگیره گفت نه مادرشوهرم نمیزاره خونه رو جدا کنیم.

خلاصه با دلیلو منطق بهش فهموندم که شوهرش مقصره بهش برخورد الان چند روزه باهام قهره...

دو سه بار تا حالا بهش پیام دادم جوابمو نداده‌، شما باشید دیگه باهاش حرف میزنید یا شما هم قهر میکنید؟

ناگفته نماند که خیلی بهم خوبی کرده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی زنی قهر میکنه یعنی دیگه اینقدر دندون رو جیگر گذاشته که تحملش تموم شده که قهر کرده بچه هاشو ول کرده اومده شما فقط به حرفاش گوش میدادی درکش میکردی الان یه گوش میخواد برای حرف زدن و یه شونه برای گریه کردن .

عزیزم وقتی زنی قهر میکنه یعنی دیگه اینقدر دندون رو جیگر گذاشته که تحملش تموم شده که قهر کرده بچه هاش ...

بچه هاشو با خودش برده و قصد،جدا شدن که نداره. فقط دیگه نمیخواد با مادرشوهرش زندگی کنه که اونم شوهرش قبول نمیکنه خونه جدا بگیره