2777
2789
عنوان

دختر عموم و مادرشوهرش که خالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه بار تا حالا پیام دادم.دیشبم پیام دادم حال بچشو پرسیدم که سرما خورده اصلا جواب نداد

شما نظر دلسوزانت رو گفتی چند بار هم پیگیر حالش شدی ...دیگه بیشتر ازین پیگیرش نباش ...حالت فضولی و دخالت پیدا میکنه .بذار اگه خودش زنگ زد بدون کدورت و عادی جوابشو یده ❤️

نمیدونم. من که دیگه اصلا سراغشو نمیگیرم

نه تنهاش نذار با هم دوستین بالاخره 

بذار چند روز بگذره آرومتر بشه یه فکری به حال زندگیش کنه 

ولی واقعا تنها راه ارامشش جدا شدن از مادرشوهره

نباید تو همچین مسئله شخصی ومهمی دخالت میکردی مخصوصا فامیل هردو شونی و میشی چوبدو سر باخت

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بیشتر ببینید

شاید چیزایی باشه که نتونه بهت بگه 

بلخره زندگی در جوار مادرشوهر رو تا کسی نکرده نمیتونه درک کنه 

بنظرم اتفاقا خوب کرده رفته تا شوهرش سر عقل بیاد وقتی پولشو داره چرا یه خونه نمیخره برا زن و بچش 

دلش میسوزه یه خونه هم رهن کنه برا مادرش والا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
نه تنهاش نذار با هم دوستین بالاخره بذار چند روز بگذره آرومتر بشه یه فکری به حال زندگیش کنه ولی واقعا ...

دقیقا منم گفتم انقد پافشاری کن که مجبور بشه جداتون کنه.

پیش من خیلی نفرین مادرشوهرش میکردو ناسزا بهش میگفت منم بهش گفتم کاری به مادرشوهرت ندارم ولی قبول کنه مقصر شوهرته گفت نه مادرشوهرم نمیزاره ما جدا باشیم، درصورتی که تمام طایفه خبر دارن که شوهرش نمیزاره. بخاطر همینا از من ناراحت شد قهر کرد

نباید تو همچین مسئله شخصی ومهمی دخالت میکردی مخصوصا فامیل هردو شونی و میشی چوبدو سر باخت

عزیزم من دخالت نکردم .همیشه پیش من حرف مبزد منم گوش میداد، این سری از سر دلسوزی اومدم نصیحتش کنم که اینجور شد

زن و شوهری دست به دست هم دادن که خالتو از خونش بیرون کنن و صاحب زندگیش بشن 

تاحالا نشنیدم عروس بگه مادرشوهر از خونش بره 

معمولاً میگن خونه جدا میخوایم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید