2777
2789
عنوان

از استرس دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست
بازنشسته هست تو یه کارخونه خوب کارگری می‌کرد

ببخشید ولی خب همچین شغل خاصی نداره که اینجوری میگه پدرت ...پسر هم ارایشگره در امد خوبی ام دارن ارایشگرا یک اصلاح ساده کم که باشه سیصد تومنه در روز بسته به مشتری هاش کلی در امد داره .یا اصلا ببین دقیق ماهی چقد براش میمونه کفاف یه زندگیو میده یا نه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
توی تحقیق همسایه ها گفتن پسره عصبیه و مادرش بدکارهیه همسایه دروغ بگه ، همه که دروغ نمیگن

یکیش گفته دیگه اونم میگن مرده معتاده هرکیو پرسیدن اونجوری میگه 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید ولی خب همچین شغل خاصی نداره که اینجوری میگه پدرت ...پسر هم ارایشگره در امد خوبی ام دارن ارایش ...

ماهی کمه کم 20 25 میمونه تو تابستون بیشتر هم هست 

پسره آرایشگره بچه پایین شهره میگه به تو نمیاد

بیخیال خدایی میخوای چیکار آخه برا ازدواج با ی آدم درستو حسابی برو تو رابطه فردا پسفردا بچت هم پیش دوستاش و تو مدرسه به پدرو مادرش افتخار کنه 

واس ازدواج با یه ادم مناسب وارد رابطه شو 

برا دوستی با آدمای پایین شهر بگرد خدایی ب خاطر خودت میگم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیخیال خدایی میخوای چیکار آخه برا ازدواج با ی آدم درستو حسابی برو تو رابطه فردا پسفردا بچت هم پیش دو ...

خودش وقتی پسر خوبیه چی بگیم دیگه 

میگه آرایشگره بچه پایین شهره

یه مدت نامزد بشین شاید پدرت نظرش عوض شد البته اگه واقعا پسرخوبیه، اگرنه خودتو دور از جون بدبخت نکن

🌸🌷🩷 یَا أَنِیسَ الْقُلُوبِ 🩷🌷🌸

یه مدت نامزد بشین شاید پدرت نظرش عوض شد البته اگه واقعا پسرخوبیه، اگرنه خودتو دور از جون بدبخت نکن

خیلی خوبه 

یکیش گفته دیگه اونم میگن مرده معتاده هرکیو پرسیدن اونجوری میگه

پسره که به بار خودکشی کرده 

باباش که نوشتی موج انفجار جنگ گرفته 

مادرش هم که گفتی زیاد آرایش میکنه 

گفته بودی میترسی اذیتت کنن 

در نهایت به نظر من با مشاور صحبت بکن

چون شما داری چشمتو به واقعیت میبندی

خودش وقتی پسر خوبیه چی بگیم دیگه

همش ک پسر خوب بودن نیست!!! شغل و طلفه اجتماعی هم درکنار پسر خوب بودن مهمه!!مگر اینکه خواستگار خوب نداشته باشی و باهاش ازدواج کنی!!

برا من خونه و ماشین مهم بود شغل خوب بود مهم و درکنارش اخلاق هم حرف اولو میزد و الان بعد ۵ سال زندگی مشترک اززنپگیم و کاری که کردم خیلی راضیم

قبلا با یه پسر خوب تو رابطه بودم ولی اصلا به فکر ازدواج باهاش نبودم...عاقل باش 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهی کمه کم 20 25 میمونه تو تابستون بیشتر هم هست

خیلی خوبه اگه خودتم بتونی کار کنی یه در امد هرچند کم بهش اضافه کنی بسه بعدم همیشه اینجوری نمیمونه که ممکنه بهترم بشه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: