2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108256 بازدید | 615 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شما ميگي هر كي هر چي شد هر مشكلي پيش اومد يه آيه بخونه ديگه حللله؟؟؟؟شما همونايين ك بند سبز مي ...

من به تنها چیزی که اعتقاد ندارم همین  که به ضریح  و این چیزا دخیل بشم  چدن هیچ فایده ایی نداره ولی به خدا و قران اعتقاد کامل دارم تمام آیه های قران همشون مشکل گشان.  دعا اگر هم اجابت نشه میتونه جلوی،بلاهارو بگیره

دعا کجاست من ک دعا نمی‌بینم لطفا دعا رو دوباره بنوسس

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُونَ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْلمونَ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَفقهُونَ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَنطقُونَ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَتکلّمُونَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّی كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ…..زاییده شکم …..(نام شخص مورد نظر و نام مادرش)“

الهی فدات شممن حالتو قشششششنگ میفهمممتوجه تلاشت هستمرایطه تو باخداقوی وقویتر کننماز ودعا واستغاثه ود ...

قربونت عزیزم مرسی که هستین عزیزای دلم 

هنوز آنچنان این وضعیت ادامه میده 

ولی توکل بر خدا ببینیم چی تو تقدیرمون هست 

چطو ۱۲سالگی ازدواج کردی

چطور نداره برای اینکه از جهنمی که برام درست کرده بودن فرار کنم خواستگار که اومد با اینکه پسند نکرده بودم قبول کردم می‌دونم نادانی کردم ولی الان چاره ای جز ادامه به این زندگی رو ندارم 

بحث سرچی بود که زد؟ 

تنهایی قدرته! کمتر کسی از پسش برمیاد ✨🌸                     من فاطمه م، گل سرسبد سایت 😁 سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت و ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙

بیشتر ببینید
چطور نداره برای اینکه از جهنمی که برام درست کرده بودن فرار کنم خواستگار که اومد با اینکه پسند نکرده ...

امیدوارم زندگیت سرسامون بگیره عزیزم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اره از کجا فهمیدی ؟

چون این نحوه زندگی رو توی ترک زبانان خیلی دیدم

چندین سال توی شهرهای ترک نشین بودم

هیچ قومیتی قد ترک زن ستیز و زن آزار نیس

لطفا نیایید بگید بابا من و شوهرم و..این طوری نیس

بابای خودم ترک هست

گریه هات رو بکن طلا اینا سکه هرچی سند هست ببر بزار خونه مادرت

اونوقت متهمم نمیکنه به دزدی؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید
اول مدارک و طلا و پول و سندی چیزی داری از خونه خارج کن، بعد برو سراغ وکیل و دیگه باقی ماجرا

پول وکیل ندارم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید