2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108397 بازدید | 615 پست

آره شدهه دعوا کنیم . فوش های بد بهم میدیم ولی به خانواده ها نه و اصلا دست بزن نداریم . شده مثلا من یک هفته قهر باشم تو اتاق باشم همش ‌ولی با احترام🤣 مگه باغ وحشه یا جنگ که همدیگر رو بزنین ‌ . ولی خوب ما ی اخلاق بدی داریم که دعوامون میشه خیلی فوشایی بد بهم میدیم دیگه در همین حد

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
خیلی جالبه به خاطر موش تو این حال منو خندوندی دختر واقعا خیلی جالبه به خاطر موش آشتی کردین ولی من اص ...

دبگه من دوماه طول کشید، برام فرق نداشت البته، اما باز آشتی بهتر از قهره... تازه تو اون تایم کارت خوان از پدرم گرفتم رفتم مغازه هر چی فروختیم رو برای خودم برداشتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش همه زن هایی که شوهر بداخلاق و وحشی دارن طلاق بگیرن مامان من طلاق نگرفت که بچه هاش بی بابا بزرگ نشن الان سه تا بچه گوشه گیر داره که هیچی براشون قشنگ نیست همه جا هم همه بهشون زور میگن و هیچی نمیگن

کجا برم پیش پدری که روانی هست بابام خیلی بیشتر دست بزن داره بیشتر به زنا و پیش نامادری برمیا اینکه ...

منم هفته پیش میخواستم برم ولی پسرمو دیدم خوابه و بیدار بشه منو میخواد. شوهرمم نمیذاره ببرمش 

بخاطر چهره معصوم بچم نرفتم ولی تو دعوا دیگه چون بچم نگاه میکنه کوتاه میام استرس نگیره

شوهرم ک گاوه این چیزا حالیش نیس

مادر بودن سخته

آخه کجا برم خواهر خانوادم که اصلا قبول نمکنن این شرایط رو و اگه برم هم تاثیر مثبتی ندارع بد تر لج مب ...

اتفاقا این کارت خوب بوده. در اولین فرصت نذار خیلی دیر بشه حد اکثر تا فردا برو پزشک قانونی و طول درمان بگیر اگر آماده جدایی نیستی شکایت نکن ولی حتما یک مدرک از این که کتک خوردی داشته باش. شاید بعدا به دردت بخوره. فعلا هم کلا به همسرت محل نده و بهش بی توجهی کن. 

داستان شما چيه برا هر مشكلي يه آيه داري؟مگه قرآن طلسمهرفتار هر كسي علت داره حالا چه حق چه ناحقو بررس ...

شما از کجا میدونی علمشو ندارم  چرا باید چیزی رو بدون سند و دلیل بگم اگه یه زره اطلاعات قرانیت رو ببری بالا  کتاب حلیه المتقین یا صحیفه سجادیه  بخونی  تمام این چیزایی که دارم میگم رو توش میبینی  بعدشم به شما هیچ ربطی نداره که از روی حسادت یا غرض ورزی داری چرت و پرت میبافی 

شما از کجا میدونی علمشو ندارم چرا باید چیزی رو بدون سند و دلیل بگم اگه یه زره اطلاعات قرانیت رو ببر ...

الان شما ميگي هر كي هر چي شد هر مشكلي پيش اومد  يه آيه بخونه ديگه حللله؟؟؟؟

شما همونايين ك بند سبز ميبندن به ضريح

خانم نكنيد اين كار رو

هر مساله اي راهي داره

اين نيست ك خدا با آيه ها مسائل رو حل كنه.

کاش همه زن هایی که شوهر بداخلاق و وحشی دارن طلاق بگیرن مامان من طلاق نگرفت که بچه هاش بی بابا بزرگ ن ...

بمیرم برای دلت

همسره منمززر دسته همچین پدری بزرگ‌شده که همش کتک و فحش و ناسزابوده توی خونشون و باباش همیشه مامانشا کتک میزده.حالا که همسرم مرد شده و بزرگ شده تاثیرشا داره میبینه یه مریضه و افسرده و عصبیه که در حالته عادی فوق العاده مهربونه ولی وقتی حالش بد میشه از شمر هم بدتر میشه فحش میده کتک میزنه...و بعد پشیمون میشه...ومنم دارم کنارش روانی میشم...و همش پدر شوهرم رو نفرین میکنه که باعث و بانیه بیماریش شده...واقعا خیر نبینن همچین پدرو مادرایی که با بچه هاشون اینکارو میکنن