2777
2789
عنوان

خیلی درناکع که از شوهرت بیماری جنسی بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 4589 بازدید | 113 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه دونه جوش زده بود ولی جوشش چرکی بودمن میدونم خطرناک نیست ولی غصه اینکه از کجا گرفته دارم روانیم می ...

ببین من خودم خاطرات خانم دکتر خوندم یه دختری با پارتنرش رابطه داش تبخال گرفته بود متااسفانه شوهرش تبخال داش اب دهانش به ناحیه تناسلی برخورد کرده بود 

نه باردار نیستم ولی دلم بچه میخاد بله قبل ازدواجمون تیغش با داداشش یکی بوده یکی دوبار مثل اینکه

جدیدا ازدواج کردی یعنی.

فکر کردم بارداری آخه تا بچه و زایمان پیش رفتی🤦‍♀️🤦‍♀️

خب میگه تیغ مشترک چرا میگی نه وقتی میدونین استفاده کرده متاسفانه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عههههه لطفا همینجوری مطمئن نیستی اینجوری نگو بهش زندگیته 

میشه واضح توضیح بدین

ببین لب طرف مقابل تبخال داشته باشه تو رابطه به ناحیه خصوصی شما برخورد کنه منتقل میشه این بی صاحاب ویروس خیلی بده واسه دوستم پشت چشمش تبخال زده دکتر میگه دعا کن لبت تبخال بزنه ویروس بزنه بیرون 

وقتی مطمئن نیستی از چیزی انگشت اتهام به سمتش نگیر. همین حرف رو هم شوهرت می‌تونه بزنه. از هر جایی میش ...

اگه یک چیز دیگه بود اره میگفتم شاید از جای دیگه گرفته باشیم ولی وقتی از رابطه جنسی منتقل میشه چجوری مثبت فکرکنم😞

وقتی مطمئن نیستی از چیزی انگشت اتهام به سمتش نگیر. همین حرف رو هم شوهرت می‌تونه بزنه. از هر جایی میش ...

تبخاطر تناسلی یعنی ویروس به اون قسمت تماس مستقیم داشته

مثلا از چه راه های دیگه میشه

این ۲ تا باهم فرق می‌کنه نوع ویروسشون

یعنی تبخال دهان با ناحیه تناسلی متفاوت یا منظورتون تفاوت زگیل و تبخال ؟ شرمنده حالت هم روبراه نیست هی سوال میکنیم 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزم منم چند سال پیش یه دوره تبخال تناسلی گرفتم با کرم و قرص حل شد. تا حالا هم نگرفتم‌. همسرم قسم و آیه که با من با کسی نبودم. اینجور آدمی هم نیست. دکترم بهم گفتم از سرویس بهداشتی های عمومی هم احتمال انتقالش زیاده

اگه یک چیز دیگه بود اره میگفتم شاید از جای دیگه گرفته باشیم ولی وقتی از رابطه جنسی منتقل میشه چجوری ...

شما تا دکتر نرفتی قضاوت نکن اگع تبخال باشه اصلن ربطی به حرف شما نداره ولی زگیل باشه حرف شما درسته

یعنی تبخال دهان با ناحیه تناسلی متفاوت یا منظورتون تفاوت زگیل و تبخال ؟ شرمنده حالت هم روبراه نیست ه ...

زیگیل با تبخال فرق می‌کنه 

تبخال دهانیم با تبخال تناسلی فرق می‌کنه 

فقط رابطه جنسی باعثش نمیشه ها 

موارد دیگه هم هست 

دنبال درمانش برید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید