2777
2789
عنوان

چرا تو ازدواج های سنتی طلاق کمتره

789 بازدید | 50 پست

خیلی ها معتقدن اونایی که ازدواج سنتی میکنن ازدواج های موفق تری دارن. و یکی از دلایلشون اینه که تو این ازدواج ها طلاق کمتره. 

ازدواج سنتی عموما به ازدواجی گفته میشه که خانواده ها به نسبت ازدواج های غیر سنتی دخالت بیشتری در تصمیم گیری به جای زوجین دارند چون اعتقاد دارن اونا سالها این دوران را گذروندن و در نتیجه تجربه شون از جوون هایی که داغن به مراتب بیشتره 

تعداد رای : 31
نظرسنجی
چون ازدواج سنتی کلا بهتره
11
35%
زنها تو ازدواج سنتی استقلال مالی کمتری دارن
7
22%
زنها از حقوقشون کمتر اطلاع دارن و توقعاتشون کمتره
5
16%
اگه و غیره بود تو تاپیک عنوان کنید چیه
8
25%

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرف اشتباه هست 

اگر بگیم ازدواج با دوستی دوام بیشتری داره هم اشتباه هست 

فقط مربوط به دو نفر و سبکی که پیش میگیرن تو زندگی و سوادشون از رابطه هست 

حالا شروعش از هر راهی بوده مهم نیست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

تو ازدواج سنتی معمولا دختر پسربازی نکرده فکر می کنه کلا مردا همینن و مردا هرکاری کنه باید با مرده بمونه.

ازدواج وقتی سنتی باشه بقیه فرهنگ هم سنتی هست یعنی طلاق ممنوعه

معلومه ازدواج سنتی اجبار به ازدواج و اجبار به موندن و بی کسی و خونه پدری داغون توش زیاده. اون پدر بددلی که دوستی رو برابر مرگ می‌دونه معلومه نه می‌ذاره دخترش مستقل بشه نهاخلاق داره که دخترش برگرده

تو ازدواج سنتی معمولا دختر پسربازی نکرده فکر می کنه کلا مردا همینن و مردا هرکاری کنه باید با مرده بم ...

اصلا این طوری نیست،عزیزم،فقط ددست پسر نداشته ربطی یه سنتی بودن نداره

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

سنتی اینجوریه که کیس مورد نظر رو بهت معرفی میکنن بعد از ارتباط با اون شخص میفهمی میتونی کنار بیای یا نه خود من همسرمو بهم معرفی کردن شش ماه با همدر ارتباط بودیم البته هر دو خانواده میدونستن و اصلا دخالت نکردن خودمون اوکی شدیم ۱۴ ساله ازدواج کردم و خداروشکر 

چه مدرن چه سنتی بشتگی به هر دو طرف داره

چون خیلی از ازدواجهای سنتی توی خونواده هایی هست که دختر همونطور که فرصت انتخاب شوهر نداره و فقط باید ازدواج کنه، همونطور هم جایی برای برگشت پیش اون خونواده نداره و باید تحمل کنه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

طلاق ممکنه تو هر ازدواجی باشه

ولی خودت داری میگی سنتی

کسی ک ازدواج سنتی داره خیلی چیزام براش تابو هس

اگه هزاران مشگل هم براش پیش بیاد تو زندگی تابو نمیشکنه

واس همینه ک طلاق کمتره بینشون

بوسه هایت مثل آتش🔥این لَبان انبار نفت💋                تا حسودان را بسوزانیم😉محکم تر ببوس👄🙈💏