2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108397 بازدید | 615 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی بگردم الان بیست سالته؟؟؟؟چقددد کوچولویییچند سالکی حامله شذی؟؟؟ای وای منکاش میشد کاری برات بکنم

پانزده سالگی حامله شدم قربونت برم من که آنقدر به فکرمی مرسی که هستین اینجا بیام یه کوچولو هم باشه دلم خنک میشه مرسی که شماهارو دارم 😔♥️

بیست سالمه عزیز واقعا تو این سن حقم نیست این همه فشار بهم وارد بشه 😞

تو خیلی کم سنی عزیزم لطفا با ی مشاور صحبت کن فعلا هم اصلا محل نزار بزار خودش بیاد جلو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

سعی کن هر حرف و حدیثی بین خودتون باشه و خودتون رفع کنید پای دیگران به حریم خصوصی فقط هیزم اتش بیشتر میشه هر کسی گرفتار مشکل زندگی خودش هست همسرت به خاطر اینکه دیگران امدن وسط ماجرا عصبی شده شما نادیده بگیر و مثل همیشه باش خودش کم کم سرد میشه هر بی احترامی کرد جواب نده چون منتظر عکسالعمل تو هست 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
قربون شکل ماهتون برم غیر از اینجا جایی ندارم درد و دل کنم دلم داغونه دوست عزیز من خیلی بده

خدا نکنه فدات شم همیشه من هستم برای درد و دل باهات گلم غصه نخور شاید دوستای خوبی هم برای هم شدیم❤💫

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

تو خیلی کم سنی عزیزم لطفا با ی مشاور صحبت کن فعلا هم اصلا محل نزار بزار خودش بیاد جلو

محل نمزارم حس میکنم زندگیم نابود شده 

از کدوم مشاور الانم  بعضی از مشاورا به فکر پول هستن نه کمک کردن 

سعی کن هر حرف و حدیثی بین خودتون باشه و خودتون رفع کنید پای دیگران به حریم خصوصی فقط هیزم اتش بیشتر ...

اون خودش زنگ زد و گرمه من هیچوقت نخواستم بیان البته گفتم اگه میخوای زنگ بزنی زنگ بزن تا بیان اون روی اصلی تورو ببینن همینو گفتم

محل نمزارم حس میکنم زندگیم نابود شده از کدوم مشاور الانم بعضی از مشاورا به فکر پول هستن نه کمک کردن

خب ی مشاور خوب پیدا کن به هرحال شما شاید کم سن باشی ولی الان مسئولیت ی زندگی رو داری و مادر هم هستی پس باید زندگیتو بگیری دستت ...اگر واقعا خیانت نمیکنه معتاد نبست دست به زن هم نداره ...بگرد قلق ش رو پیدا کن مردا مثل بچه می‌مونن اونقدرا هم پیچیده نیستن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
خب ی مشاور خوب پیدا کن به هرحال شما شاید کم سن باشی ولی الان مسئولیت ی زندگی رو داری و مادر هم هستی ...

حس میکنم یه چند ماه زمان می‌بره که بهتر شم چون هنوزم هنوزه چیزایی که گفته تو مغزمه و اصلا یادم نمره و بیشتر از قبل متنفر میشم دوست ندارم ببینم نمدونم آخرش چی میشه ولی توکل به خدا

من عزیز دل دارم سعی میکنم که حالمو خوب کنم این چیزا داره دلمو سنگ می‌کنه

الهی فدات شم

من حالتو قشششششنگ میفهمم

متوجه تلاشت هستم

رایطه تو باخداقوی وقویتر کن

نماز ودعا واستغاثه ودرد ودل باامام زمان روحی فداه حتتتتماانجام بده

عیوب خودتم پیداکن وبرطرف کن 

ایناروبااخلاص وبدون توقع انجام بده

دنبال راهکار درست باش بخاطر دخترت 

بخاطر اینکه قیامت باید جواب خداروبدی بخاطر امانتی که بهت سپرده

بدون خدای بالاسر زودتر ازمن وتو به حالمون آگاهه 

منم برات دعامیکنم چون خیلی سفارش شده