2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108397 بازدید | 615 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید مشکلی تو سرکارش داره گلم خیلی گیر نده بهش ،، و مقصر که اون هست اما خب بهش رو نده تا دوباره تکرا ...

الان پس اگه شرایط اقتصادی بد شده همه ی مردا پاشنه زنشونو بزنن بکشن چون درگیر اقتصادن به خدا زنا هم حس دارن ادمن اونا هم می‌دونن که شرایط سخته

یا میتونن با زبان خوش بگم نه با کتک و فحش 

ب مرور خب یکم تغییر میکنه ولی باید رابطتو زنده نگهداری

من نمی‌خواستم این پرده احترام بینمون و بین خانواده برداشته بشه خودش باعث شد که این اتفاق بیفته من هر چقدر تلاش کردم که این احترام همیشه بینمون باشه نتونستم به تنهایی نتونستم 

بمیرم الهی کاش دختر من بودی . من آرزوی داشتن دختر رو دارم اونوقت مادرت تو رو رها کرده🥺🥺🥺

قربونت اون دلت برم کاش همه مادری مثل شماها نصیبش بشه 

منم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

اره متاسفانه و با حسرت یه بغل گرم مادر، بزرگ شدم 

شوهرت مشکوک میزنه ،چرا با خانوادت سرد شده ؟شاید خیانت میکنه سرش با دیگری گرم رفتارش عادی نیست

نمدونم با خانوادم مشکلی ندارن 

نمدونم چی شده چرا اینجوری شده هنوز تو شوک ام