2777
2789

اولین بار دست روم بلند کرد چیزایی که گفت که اصلا نگفته بود😭بهم چیزای خیلی بدی گفت زنگ زد به مامان بزرگم ،

مامان بزرگم و عمم اومد بهم میگفتی که برو منم گفتم که من چرا برم تو برو از دیشب اصلا دیگه حرف نزنیم امشب اومد حتی سلام هم نکردیم و الان با خیال راحت خوابه 

بهم همش گیر داد دیشب من گفتم گیر نده و شروع کرد چیزای بد گفتن و دست روم بلند کرد شما شده چند روز با شوهرتون قهر باشین حرف نزنین باهم؟

جای من بودین چیکار میکردیم😭کسی رو ندارم در دو دل کنم تنهام نزارین توروخدا😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعای صلح و آشتی فوری

اگر با فردی قهر کرده اید و می خواهید بیم تان صلح و آشتی برقرار شود و تمام کدروت ها از بین برود این دعای صلح و آشتی مجرب و فوری را بخوانید.

« عَسَي اللهُ اَن يَجعَلَ بَينَکُم وَ بَينَ الَذينَ عادَیتُم مِنهُم مَوَدَةً وَ اللهُ قَديرٌ وَ اللهُ غَفورٌ رَحيمٌ »

آشتی فوری بین دو نفر

یکی دیگر از راه های آشتی فوری بین دو نفر خواندن چهارده مرتبه آیات پنجاه و چهار تا پنجاه و ششم سوره مبارکه اعراف بر ظرفی از آب تمیز می باشد که پس از آن باید مقداری از آب را نوشیده و بقیه را در چهارگوشه خانه یا اتاق بپاشید. این کار تاثیر بسیار سریعی دارد و فورا باعث آشتی بین دو شخص می گردد