2777
2789
عنوان

قبلا اینجوری نبود

99 بازدید | 11 پست

من تقریبا دو ساله در ارتباطم با یه پسر اوایل جلف ترین لباسم میپوشیذم بیرون میگفت پوششت به خودت مربوطه و من تحت فشار نمیزارمت یا مثلا بیرون میرفتم با دوستام و اینا زنگ میزد اما نمیگفت برو خونه زودو اینا حتی مثلا تا ۴ ماه پیش اینجوری نبود 

الان توجه کردم به نوتیف های گوشیم دقت میکنه یا مثلا میگه فلان کافه نرو فلان جا پر پسره نرو یا اسنپ بگیر 

امشب چند بار پیام داد رفتی خونه؟ گفتم نه میخوام برم کافه شام بخورم با دوستم بعد ساعت ۱۰ و نیم بود گفت الان چه وقته کافه هست با اینکه کافه نزدیک خونمونه

باز پیام داد رفتی خونه؟ گفتم تازه دارم میرم گفت ماشالله

خیلی بیرون بودی

گفتم شب اخری هست که دوستم اینجاست امشب این جوری شد بعد برگشت با یه حالت عجیب گفت خوب پس شبه اخره

اگه شبه اخره اوکیه 

یعنی این همه مدت دو سال اینجوری به من نگفته بود هرجا میزفتم میگفت بهت اعتماد دارم یعنی اعتماذ نداره بهم دیگه؟ 

خودش داره زیرآبی میره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علاقش جدی تر و بیشتر شده معلومه دیگه هر چی بری جلوتر حساسیت ها بیشتر میشه

اما من خودم فکر میکردم اوایل علاقش بهم بیشتره قبلا کلی استیکر قلب و بوس و اینا میذاشت الان کمتر 

ولی خوب اصلا نمیشه شخصیتشو شناخت

اما من خودم فکر میکردم اوایل علاقش بهم بیشتره قبلا کلی استیکر قلب و بوس و اینا میذاشت الان کمتر ولی ...

به این چیزا نیست که 

اوایل پسرا ذوق دارن پیام بیشتر میدن و … 

ولی بعد ها رفتارشونه که مهمه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
به این چیزا نیست که اوایل پسرا ذوق دارن پیام بیشتر میدن و … ولی بعد ها رفتارشونه که مهمه

من اصلا سیاست و اطلاعات ندارم 

فکر میکنم پیام دادن زیاد و با اب و تاب و قربون صدقه عشقه

خیلی حساسم رو طرز پیام دادن متاسفانه

من اصلا سیاست و اطلاعات ندارم فکر میکنم پیام دادن زیاد و با اب و تاب و قربون صدقه عشقهخیلی حساسم رو ...

بستگی داره والا پسرایی که کار میکننو شلوغن وقت اینکارارو ندارن ولی خب بستگی داره مثلا زنک بزنه هر موقع بتونه و پیام بده ابراز علاقه کنه در یه حدی باید باشه نباید قطع بشه که ولی خب حساسیت هایی که دارن نشونه علاقس اکثرا مگر شکاکانه بشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ