منم حجم موهام کم شد ب جاش پروتین کنم!؟ برند سسدرما شنیدم من قیمت بهترن ولی لانکوم بادی شاپ اینام خوب ...
من بعد از کم شدن حجم موهام خیلی درمان کردم تزریق هیرفیبر و پروتوکین انجام دادم و الان خداروشکر اصلا ریزش ندارم و موهام داره برمیگرده به حالت اول پروتئین و هرچیز صاف کننده ای مقداری فرمالدئیدو داره و ریزش میاره….
حالا میبینم حالت موهام خیلی قشنگه و اصلا نیازی به کراتین نیست! شما هم امتحان کنین با رسیدگی به موهاتون میبینین که با حالت طبیعی یا فر موهاتون خیلی هم خوشگلتر میشین.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
اول از همه مهمه که تغذیه تون خوب باشه من گهگاه بصورت دوره ای قرص فیتو و کوکونات کلاژن هم میخورم ماسک داخل حمام بیوتین کلاژن یا لورال میزنم بستگی به نوع موهاتون داره کرمو من هنوز امتحان نکردم ولی یه روغن آرگان هست که واقعا دوستش دارم اگه خواستین عکسش میذارم از ایران نمیخرم از انگلیس سفارش میدم سرم ویتامین سی لاروش هم سایت عسل بانو داره و شنیدم که قابل اعتماده از دبی میارن من یک بار ازش خرید کردم.