2777
2789
عنوان

بارداری همزمان با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2743 بازدید | 106 پست
بقیه اش میگذره مقایسه یچه ها هیچ وقت نمیگذره و آزار دهنده اس تجربه من

اخ اخ اخ اینقدر بدم میاد تا وقتی بزرگم میشن باز مقایسه هست اون چاقه این لاغره اون فلان این فلانه 

عروس خاله همسرم  بچش نزدیک پسرمن به دنیا اومد دهنمونو صاف کردن 

هی مادر شوهرم میگه ازشون هی میگه 

فلانی فلان کارو کرد فلانی بچشو میده مادر شوهرش شبا نگه میداره 

فلانی بچش اینجوریه 

فلانی شبیه مادرشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توام مث منی من همیشه دعا میکنم خانواده شوهر. خوشبخت. باشن اینطوری کمتر ب عروس بدبخت گیر میدن

بخاطر همین میگن اول برای همسایه ت دعا کن بعد برای خودت اگه اطرافیانت خوشبخت باشن کمتر بهت حسودی میکنن وبهت ضربه میزنن

ان شاءالله. آره می‌خوام صبر کنم ان شاءالله مال اونم بمونه

برا خودتون و جاریتون صدقه بدین، ان شالله از چشم بد دور باشین🌹

الله اکبر✌🏻الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا 👊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون.امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے(علیه السلام):در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند.نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار وگاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم.مرگ برحقوق بے بشر

بیشتر ببینید
بخاطر همین میگن اول برای همسایه ت دعا کن بعد برای خودت اگه اطرافیانت خوشبخت باشن کمتر بهت حسودی میکن ...

اره واقعا خدا کنه همیشه تو زندگیه خودشون خوش باشن

تا بتونن خوشی های کوچیک مارو ببینن

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

خواهرشوهرم دوماه جلوتر از من باردار بود

عوضی به همه گفته بود بجز من.حتی مادرشوهرمم از ما پنهون میکرد فکر کن ما از بقیه شنیدیم که خانم بارداره

منم مثل خودشون رفتار کردم ۷ ماهگی گفتم بهشون

تازه از من شاکی بودن که چرا دیر گفتم

صبر کن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

خبر نده میخوای چیکار ۵ ماهگیت بگو باردارم بعدمم برووو تا بعد از زایمان ببینیشون

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

خواهرشوهرای من نه سال پیش سه تایی باهم باردار شدن

هرسه هم دختر هستن و توی آدر ماه به فاصله دو سه روز دنیا اومدن

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞