2777
2789

انگار یک شوق و امیـ🌱ـد زیادی به زندگیم اومده 😍

فرض کنید تو دنیای دارید زندگی میکنید🌴
که علم به انتهای خودش رسیده ،

اگر دانش  ۲۷ حرف در نظر بگیریم که تا الان، 

دو حرف اون کشف شده
در عصر ظهور ۲۵ حرف دیگه اون هم کشف میشه🥳

میدونید چقدر تغییر و پیشرفت میشه کرد💪

تغییر از زمین تا خود آسمان !🌞

همه جا پر از عدالت و صلح میشه،

در روایت ما اومده که عدالت مثل گرما و سرما به خونه ها مون نفوذ می‌کنه،

فقیری پیدا نمیکند که به اون کمک کنید ...🤷

زمین گنج های خودش بیرون می‌ریزه و امام مهدی به طور فراوان و زیاد می‌بخشند ...🌟🎁👑

امام ما فرمانروای شرق و غرب میشند و زمین برای ایشون در نوردیده (پیموده )میشه ...🌎

دین ما همه جا جهانی میشه و ندای «لا اله الا الله» از هر کشوری شنیده میشه ،

هر چند که ظالمان نخواهند و بهشون سخت بیاد😅

و همه جا پر میشه از  علم ، امنیت ، سلامتی و نعمت فراوان و بی اندازه و از همه مهتر «حال دلِ خوب و خدا پرستی واقعی»🏞️🪴🍄🌾

بهشت کسانی که با قلـ❣️ـب پاک وسالم زیستند ...

این حال خوب و زندگی کردن زیر این پرچم رو از خدا برای همه شما آرزو دارم 🌈🤲

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

عدم وجود بیماری🤗🫀

امام جعفر صادق (ع)که ایشان فرمودند: چون‌که قائم (عج) قیام نماید، خداوند متعال از هر شخص با ایمانی بیماری، نقصان و آفت را دور نموده و نیرو و توانش را به او باز می‌گرداند.

باب ۲۱ غیبت نعمانی🌾

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای کاش که اینجوری بشه....

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

عدالت مثل گرما و سرما راحت به خونه ها نفوذ می‌کنه🥰🤩

فضیل بن یسار از امام جعفر صادق نقل می‌کند: به خدا سوگند، (قائم (عج)) عدالت را به خانه‌های مردم خواهد برد، آن‌چنان که سرما و گرما به درون خانه‌ها راه خواهد یافت.

غیبت نعمانی باب ۱۷ جلد ۱🌳

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

مقربون چه کسانی هستند ؟🤔

کسانی که فرج امام زمان عج الله رو نزدیک می‌بینند  نجات پیدا میکنند 🥰 این ها مقربون هستند .

مقرب (نزدیک )

اما صاحب محاضیر (اسبان تندرو ، کسانی که در مورد ظهور آقا شتاب و عجله میکنند ) هلاک می‌شوند .

پس تسلیم باشیم که نزدیک است .

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

کاش نزدیک باشه دیگه بریدیم چقدر صبر کنیم 😢😢😭😭

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بیشتر ببینید

اندوه غزه دلمون رو خون کرده. دیگه خیری تو این دنیا نیست تا ظهور حضرت مهدی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
کاش ظهور کنند ب زودی😭

امین 😭

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بیشتر ببینید