2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

14951 بازدید | 764 پست

همیشه گفتن دعای نی نی سایت عا گیراس فقط خووندم منم و هر کی خواسته منم برا حل مشکلش دعا کردم و صلوات فرستادم اما این بار میخوام برا پسر دوستم ک بستری شده بیمارستان دعا کنید و نفری ی صلوات و امن یحیب ناقابل بگین ممنون ،🥺🙏

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=378211437]@چرچیلم     @ملکه70     بچها پسر الهام بستری کردن التماس دعا داره براش ، ...[/QUOTE

ایجانم عزیزم 

ایشالا هرچی زودتر شفا پیدا کنه🤲🤲🥺🥺 

چشه؟

آرامش جانم    هرشب نگرانم   فردا تو نباشی دیوانه بمانم              عاشق تر از آنم غیر از تو بخوانم      تو جان و جهانی ای روح و روانم  دل از من دلبری ازتو سر از من سروری از تو                         

بیشتر ببینید
الهی که بهش سلامتی برگرده به حق بزرگیه خدا و مهربونیش💚🧚‍♀️

ممنون مامانش کاربر سایته میاد میخوونه مرسی ،❤️

[QUOTE=378211437]@چرچیلم @ملکه70 بچها پسر الهام بستری کردن التماس دعا داره براش ، ...[/QUOTE ...

چند وقت بود همش سرفه سرفه فک‌کنم برا همونه بستری شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

آرامش جانم    هرشب نگرانم   فردا تو نباشی دیوانه بمانم              عاشق تر از آنم غیر از تو بخوانم      تو جان و جهانی ای روح و روانم  دل از من دلبری ازتو سر از من سروری از تو                         

بیشتر ببینید
چند وقت بود همش سرفه سرفه فک‌کنم برا همونه بستری شده

عزییزم 

ایشالا خوب بشه مرخص بشه  درکش میکنم🥲

بیشتر ببینید
عزیز دلم💔ده تا آیت الکرسی میخونم مندیدم امروز نیستش

مرررسی الهام چقد اذیت شد طفلی ..اون سر دیر حرف زدن گفتار درمانیش اینم اینجوری مریض شده

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ 

بیشتر ببینید
عزییزم ایشالا خوب بشه مرخص بشه درکش میکنم🥲

میگن هر وقت خیلی میخندیم بعدش بگیم   اَللّهُمَّ لا تَمْقُتْنى

نکه یه چیزی میشع

این اثرات خنده های الانمون

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️