2777
2789
عنوان

کیاا خیلی ب خودشون میرسن

1205 بازدید | 94 پست

فرص کنید امکاناتش هس  لطف بگین چیجور ب خودتون میرسید ایا همیشه مرتب و خونه مرتبه  برا روتین پوست مو چیا میزنید فشیال ماهانه میرید؟ ارایشگاه ماهی چند بار ؟ ی حرفی شنیدم ترسیدم  فقط میخام ب خودم در حد زیاد برسم

هعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک پوست برو

موهاتو هرماه بوتاکس وویتامینه کن توارایشگاه

مدل موهای کوتاهی جدید رنگ موکا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

کلینیک پوست بروموهاتو هرماه بوتاکس وویتامینه کن توارایشگاهمدل موهای کوتاهی جدید رنگ موکا

کامپوزیت اگ لازمه 

مژه لیفت کن 

اووخیلی زیاده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

چی شنیدی من که اصلا به خودم نمیرسم

عموم خیلی پولداره زنش ولی زیاد خرج ارازشگاه اینا نمیکنه این سری  عروسی ب زور  بردیمش ارایشگاه میکاپ شنیون شوهرم گف همینه زن ب خودش برسه. شوهرش نمیره نگا بقیه کنه  با بفیه زنا حرف بزنه میچسبه ب زن خودش  در مورد اونا نظر میداد اما حرف خودش بود

هعی

رفتی ارایشگاه گفتن زن باید به خودش برسه؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

باشگاه میرم 

روتین پوست و مو دارم و فیشیال میرم 

پروتئین تراپی کردم موهامو 

لیزر میرم 

ناخن دست و پامو هرماه ترمیم میکنم و ابروهامو لیفت میکنم 

موهامو مرتب ریشه گیری میکنم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید