2777
2789
عنوان

شماها یه روز بخواین ازدواج کنین گواهی بکارت میگیرین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4445 بازدید | 197 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه حرفیه چرا یه دختر باید نگران حرفای پشت سرش باشه مگه پسرا خودشون رو ثابت میکنن منم اصلا نگرفتم ...

وقتی استارتر عزیز راجب نگرانی درباره این مسئله صحبت میکنه حتما خانواده طرف مقابل و واکنش هاشونو میشناسه... من به شخصه مراجعات زیادی به چشم دیدم که دختر خانم راضی نشده نامه نشون بده و باعث مشکلات زیادی تو زندگشون شده..(از طرف خانواده ها)

و مورد آخر اینه که بالا بریم پایین بیاییم بازم یه چیزایی از دید خانواده ها ارزش و حرمت به چشم میاد، هر کسی هم عقاید خودشو داره نه اونی که نامه بکارت از دختر میخواد بی فرهنگه نه اونی که نامه نمیخواد، روشنفکر

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید
وقتی استارتر عزیز راجب نگرانی درباره این مسئله صحبت میکنه حتما خانواده طرف مقابل و واکنش هاشونو میشن ...

در صورتی دختر موظف باکره بودنشو ثابت کنه که پسر هم دست نخورده بودنشو ثابت کنه هر دختر باکره ای حقشه با یه پسر دست نخورده ازدواج کنه من اگه مجرد بودم به کسی که از من همچین درخواستی میکنه جواب رد میدادم 

وقتی استارتر عزیز راجب نگرانی درباره این مسئله صحبت میکنه حتما خانواده طرف مقابل و واکنش هاشونو میشن ...

تو شهر ما همچین رسمی وجود نداره من تو نی نی سایت اینو شنیدم اگه دخترا دنبال ثابت کردن خودشون نباشن بعدا این رسم‌های من درآوردی بوجود نمیاد کاش دخترا هم مثل پسرا سختگیر باشن

من چند روزبعد عقد گرفتم چون شوهرم هول تشریف داشت و .ولی بهش نگفتم. و چه خوب شد گرفتم چون من خونریزی ...

دقیقا منم نظر شما رو دارم   ، ما باید واقع بین باشیم ، در کشور ما این موضوع مهمه و حتی قوانین ازدواج بخشیش بر پایه همین موضوعه . بهتره گواهی را از پزشک معتمد که پزشک پزشکی قانونی هم هست بگیره اما نگه مثل شما. بلاخره ممکنه اون گواهی روزی بکارش بیاد.

شهرما ایقد به این کار حساسن حتی دختر ۵۰ سالشم باشه میگن برو معاینه

حتی اگر نگن برو ، خودت برو ، پیش پزشک پزشکی قانونی هم برو و  برای خودت بگیر بذار کنار و به کسی هم نگو گرفتی ، کسی حق نداره مجبورت کنه اما چون حقوق ازدواج ما در اولین ازدواج دختر  بر پایه این موضوع هست بهتره گواهی را بگیری. 

ن اصلا خودمو پیشش حقیر نکردم دادم دست خدا ...خدا خوب می‌دونه چکار کنه ..

سلام ، بعضی اتفاق ها نباید بیفته ، وقتی اتفاق افتاد شکایت و گفتنش تو خانواده جز طی کردن مسیر برای رسیدن به راه‌های بن بست چیز دیگه ای نیست. خدا ازش نگذره  باید اعدام میشد. روانت همیشه تو اذیت هست بخاطر این موضوع. 

من ازدواج کردم

نگرفتم

کسی که بهت شک داشته باشه اصلاچرا بایدباهات ازدواج کنه؟

یا اگه تو شک داری و میترسی مرد زندگیت دراینده بهت بابت این موضوع ممکنه تهمت بزنه بنظرم توی انتخابت تجدید نظر کن

مرد زندگی واقعی هرگز به زنش که دوسش داره شک نمیکنه و تهمت هم نمیزنه