2777
2789
عنوان

شماها یه روز بخواین ازدواج کنین گواهی بکارت میگیرین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 197 پست
عزیزم پسری هم که بخواد تهمت بزنه باید ثابت کنه موقع عقد شما دوشیزه بودین و طبق قانون با شوهرتون رابط ...

قانون طرف اقایونه ــحالا هی بیاید به من بگید برگه سلامت لازم نیست. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رسم بشه پسرا هم باد گواهی بگیرن فکر کنن دیگه کلا ورش میدارن چون قانون طرف مرد هست تا زن

اره دقیقا همینطوره

انگار آخراشه جوری قلبم خورد زمین  که نمیتونه پا شه من میرم از این شهر خاموش تا فکرتو دست از سرم برداره

عزیزم شاکی باید توی دادگاه مدرک داشته باشه بتونه بگه مثلا فلانی دزده!

شوهری که بخواد بگه دختر خانوم باکره نبوده باید ثابت کنه اون دختر با مرد دیگه ای رابطه داشته

چه جوری میخواد ثابت کنه؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
والا این قضات درپیتی که ما داریم حرف مردرو قبول میکنن

نه عزیزم خراب هست اوضاع ولی نه در این حد 

اگه اینقدر خر تو خر بود همه مردا یه انگ میزدن به خانوم شون و مهریه رو میپیچوندن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خواستی بگیری بگیر که حرفی پشتت نباشه

این چه حرفیه چرا یه دختر باید نگران حرفای پشت سرش باشه مگه پسرا خودشون رو ثابت میکنن منم اصلا نگرفتم ارتجاعی هم بودم اصلا خونریزی نداشتم شوهرم هیچی نگفت این حرفا چیه

بله اون ک دوستمون گفتن کاملا درسته. دیدم قشنگ. قاضی ب اقا‌علنی گف مردک برو خجالت بکش. 

بعد اینچیزارو  الان دیگه خیلی قاضیا‌توجه نمیکنن

parasoo1989@