2777
2789
عنوان

شماها یه روز بخواین ازدواج کنین گواهی بکارت میگیرین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 197 پست

یه هفته قبل عروسی مامانم و مادرشوهرمو بردم و دو تا گواهی گرفتم یکیشو خودم نگه داشتم یکیشو دادم به مادرشوهرم

البته انصافا بگم خونواده شوهرم و حتی خود شوهرم بهم گفتن نرو ما بهت اعتماد داریم و...

هر جوری باشه اینجا ایران است...

والا حوصله حرف و حدیث و...نداشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گواهی بکارتو و اصلا ماجرای باکرگی رو اولین بار تو نی نی سایت شنیدم. اصلا اطرافم کسی درباره بکارت عروس صحبت نمیکنه . اصولا باکره بودن یا نبودن دختر موضوع بحث نیست و برای هیچکس هم مهم نیست. بیشتر از بکارت دختر روی رفتار و نجابت خودش و سابقه خانوادش تمرکز میکنن. فکر میکنم اند بی کلاسی و بی شرمیه پرسیدن از این مسئله . به اطرافیان که رسما هیچ ربطی نداره . خود آقا پسرم حرفشو بزنه و به گوش خانواده دختر برسه که پسره به دخترشون شک داره ، ازدواجو کنسل میکنن و به پسری که از اول ازدواج شکاکه و فکرش ایناست اصلا زن نمیدن. جواب مفصلی هم دارم برای اون عزیزانی که میگن جهت احتیاط باید گواهی گرفت. تاپیک یکبار برای همیشه ( 3/7/1403 ) منو بخونید