2777
2789

🪴به نام خــ♥️ـدای مهربان🪴

✔️برگشت صادقانه ، به سمت خداست 

اینجا،دیگه انگار زمین و زمــ⏳ـان متوقف میشه 

انگار همه چیز به نفع ما، گواهی میده

دیگه خبر از اضطراب و تشویش نیست .

✨️چون بعد این خدا حـــامی ماست .

✖️اما اگه گرفتار طوفان شدیم 🌪️

و راه برگشت بسته شد

و خداوند خالص رو از ناخالص جدا کرد

اینو بدونیم

👈 جز خودمــون👉 هیچ کس مقصر نیست .

➖️پس بیایم از شر این پیله ایی🐛

که دور خودمون تنیدیم ، خلاص بشیم🦋

در آسمان بخشش خداوند پرواز کنیم...رها و سبک 🕊️

🔻به هوش باشیم و مهیّا 🤌 و از فرصتمون به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم ..اگه باورها و‌ شناختمون رو با آگاهی بالا ببریم راه بازگشت رو پیدا میکنیم ‍🔺️

🥰🌻دوستان مهدوی عزیزم با نوشتن #یاصاحِبَ‌الزَّمان أدرکنی همراه تاپیک باشید🌿

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

هر چقدر به سمت ظهور نزدیک تر میشیم 

فتنه ها و غربال ها بزرگتر میشود 🎯🏹

حضرت فرمودند: «تَمَنَّوُا الفِتنَةَ؛ ففیها هَلاکُ الجَبابِرَةِ، وطَهارَةُ الأرضِ مِن الفَسَقَة» = فتنه‌ها را تمنا کنید. زیرا در آن هلاکت جبارین و پاکی زمین از فسق‌هاست.» (امالی طوسی، 700 )🌪️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سه فراز از نصایح امام حسن مجتبی علیه السلام🌹

برای سفر آخرت آماده باش و توشۀ آخرت را قبل از آنکه اجل فرا برسد، جمع‌آوری کن. ...🍃

برای دنیا چنان کار کن که گویا تا ابد زنده هستی 👌

و برای آخرت به‌گونه‌ای تلاش کن که گویی فردا خواهی مرد.🥲

هرگاه بخواهى بدون داشتن فاميل و قبیلۀ بزرگ، عزيز گردى، و بدون داشتن سلطنت (مانند سلاطين) مهابت و بزرگى داشته باشى، از ذلّت نافرمانى خداوند، به سوى عزّت فرمانبرداريش بيرون آى.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

❇️امیرالمؤمنین(ع) درباره غربالگری در اولین خطبه خویش پس از بیعت مردم در سال 35 هجری فرمود:

🌿«آن‌چه مى‌گویم به‌عهده مى‌گیرم، و خود به آن پایبندم. کسى که عبرت‌ها براى او آشکار شود و از عذاب آن پند گیرد، تقوا و خویشتندارى او را از سقوط در شبهات نگه مى‌دارد.

🔸️آگاه باشید، تیره‌روزى‌ها و آزمایش‌ها، همانند زمان بعثت پیامبر بار دیگر به شما روى آورد. سوگند به خدایى که پیامبر را به‌حق مبعوث کرد، سخت آزمایش مى‌شوید، 

چون دانه‌اى که در غربال ریزند، یا غذایى که در دیگ گذارند به هم خواهید ریخت، زیر و رو خواهید شد، تا آن که پایین به بالا و بالا به پایین رود،

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

آسمان از تو خبر داشت

ولی ما از تو

سهممان بی خبری بود

نمی دانستیم

از تو بر ما گذری بود

نمی دانستیم

هیچ کس تاب و تب چشم تو را درک نکـرد 😓                   

هیچکــــــس اشک شب چشم تو را درک نکرد😭

مــــا کجـــا درد کشیدیم

بـــه اندازه ي تــو 😔                    

روز و شب گریـــــه ندیدیم

به انــدازه ي تـــــو😭

عرض کردیم كه نبودی سحر طول کشید😔

رفته بودی که بیایی چقدر طول کشید😭

اللهم‌عجل‌لولیڪ‌‌الفرج

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

محمد بن فرج گويد:

امام جواد سلام الله علیه به من نوشت: زمانى كه خداى تبارك و تعالى بر خلقش خشم كند، ما را از مجاورت آنها دور كند.

📚الکافي ج۱ص۳۴۳

این روایت از جمله دلائلی است که غیبت امام زمان ارواحنافداه را نتیجه غضب خدا بر خلق می‌شمارد🔸️ تا کسی نگوید غیبت امری طبیعی است و ما تقصیری در وقوع آن نداریم.

بخاطر همین طرز تفکر که شیطان آن را بر ما القاء کرده و ما هم بخاطر اینکه بگوییم بی گناهیم آن را پذیرفته‌ایم، 🔸️ظهور حضرت حداقل بیش از هزار سال است به تأخیر افتاده است و آیا می دانیم که هر لحظه غیبت امام زمان ارواحنافداه مساوی با چندین میلیارد جنایت و فاجعه مادی و معنوی است❓️

بله هر لحظه که کمتر از چشم برهم زدن و کمتر از ثانیه است.

و در این صورت، خدا کند آنانکه به ادامه‌ی غیبت امام زمان علیه السلام راضی‌اند، در وقوع هزاران قتل و جنایت و فساد شریک نوشته نشوند😭

بیشتر ببینید

غربال میشوید !

جابر جُعفی می‌گوید به امام باقر(ع) عرضه داشتم «مَتَى یَکُونُ فَرَجُکُمْ؟»(الغیبه للطوسی/339) 

فرج شما کِی خواهد بود؟ سؤالی که همۀ ما داریم. امام فرمودند: «فَقَالَ هَیْهَاتَ هَیْهَاتَ لَا یَکُونُ فَرَجُنَا حَتَّى تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا» هیهات هیهات، هرگز این فرج رخ نخواهد داد؛ مگر اینکه غربال شوید، سپس غربال شوید، سپس غربال شوید.

سه بار به طور موکد فرمودند 👆

سالگرد آسمانی حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله مبارک 🌹♥️🫂💞😍🕊️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

📋در فضیلت استغفرالله ربی و اتوب الیه

🔰رسول اکرم (ص) فرموده است

🌹«هر کس زياد ذکر

«استغفرالله ربي و اتوب اليه» گويد،

🚥خداوند گره غمهاي او را بگشايد،

🚥 و از هر تنگنايي بيرونش برد، و از آن جا که گمانش را

هم نمي برد، روزيش رساند.

(بحارالأنوار (جلد 74) 

📿«استغفرالله ربی و اتوب الیه»

به معنای (طلب مغفرت و آمرزش می کنم خدایی را که 

پروردگارم است و به سوی او بر می گردم.)

بیشتر ببینید