2777
2789

ابجیم تازه زایمان کرده بچش دختره 

شوهرش که نه شیرینی گرفته نه گل واسه عیادتش

بعدشم اینا رسمشونه بچه تازه بدنیا بیاد جمع دورهمی میگیرن شام میخورن ابجیم اصلا حالش خوب نبود ولی مادرشوهرش گفته رسمه باید جمع بشیم و مهمونی ..

بعدشم جاریش اومده جلو جمع میگه وای اینم که دخترررر شد هیچکی بجز من نمیتونه پسر بیاره بعدشم با صدای بلند خندید درصورتی که این بچه اول ابجیمه 

بعدشم رفته بالاسر ابجیم که وای چقد بدنت ترک داره چقد سیاه شدی دخترت چرا اینجوریه کچله شبیه هیچکی ام که نیست چقد قیافت رنگ رو پریده ست  س... هاتم که شل شدن 

حالام ابجیم لج کرده به بچه شیر نمیده همش گریه میکنه 😭😭😭😭

چقدر بی فهم

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهرت افسردگی بعد زایمان گرفته ، شوهرش و خانواده ش ببو گلابی بودن ؟ چرا هیچ کس نزده دهنش ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید

ابجیت چقدر بی ظرفیته بچه ی بیچاره چیکار کرده؟ باید همون موقع میزد تو دهنش نه اینکه به بچه ی بیچارش شیر نده

تو Bad boy نیستی Bad boy پسر امریکاییه که  گردنبند چند میلیون دلاری گردنشه و سر قماربازیاش ادم میکشه تو تهش با چند نفر خوابیده باشی ایدز داری🗿👍🏻😒    

خواهرت ببخشیدا ولی احمق تر از خودش که تحت تاثیر حرف جاریه (حق میدم بابت هورمونا بهش) شوهرشه

یعنی گاو تر از شوهر خواهرت نیست

مرتیکه نه هدیه گرفته

نه جلو جاری در اومده

از این یابو دوباره بچه نیاره خیلی بهتره

پسر بیاره واسه این برای چی؟ که یه یابو دیگه تربیت کنه با ژن این انگل؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید