2777
2789
عنوان

شماها یه روز بخواین ازدواج کنین گواهی بکارت میگیرین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 197 پست

نه هنوز انقدر خوار و بی شخصیت نشدم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر می‌ترسی تهمت بزنن و دلیل داری نباید وصلت کنی با اونا و چرا پسر نگیره؟؟ چون پسره؟ ا نشد دیگه هورمون دخترا هم بالاست نیاز هم طبیعی این به اون در

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

سلام عزیزم. باتوجه به قوانین جاری کشور و رسومات ایرانی ، برو و برای خودت بگیر بذار کنار، تو سند ازدواج قید میشه دوشیزه پس این موضوع مهمه ، نیازی نیست به کسی اطلاع بدی که این گواهی را گرفتی.ببین کوچکترین اختلافی اگر پیش بیاد برای خلع صلاح کردن زن و خانواده ش بعضی ها تهمت میزنن و آبروت در خطر قرار میگیره ، اوضاع جامعه را که میدونی. پس بگیر حتما. البته هر دکتری نرو ، تو شهر خودتون پرس و جو کن که پزشک حتما پزشک پزشکی قانونی باشه تا سندی که میگیری محکم باشه. 

همه رونمیگم ولی بعضیا ریگی به کفش شونه که تاسرحد مرگ دعوا درست میکنن که نمیگیرم

پسره چون مقدسه بحثش پیش نمیاد؟!

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

من چند روزبعد عقد گرفتم چون شوهرم هول تشریف داشت و .

ولی بهش نگفتم. و چه خوب شد گرفتم چون من خونریزی نداشتم و شوهرم طبق فرضیه ذهنیش منتظر همچین صحنه ای بود. و من گفتم چرا الکی فکرشو مشغول کنم برگه رو نشونش دادم که نوشته بود سالم ارتجاعی و ممکنه در اولین نزدیکی خونریزی نداشته باشد

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

ببین عزیزم...اصن مدرک پاکی اون ۱وجب کاغذ نی.‌‌یا اون ۲قطره خون..چونکه با رشوه و ترمیم هم میشه سند جو ...

افرین کاملا درسته. خیلیام بودن ک با‌گرفتن همون گواهی و ب‌قول بعضیا پاک بودن بعدها خیانت کردن ب‌شوهراشون . دقیقا این که گفتیددرسته. 

parasoo1989@
همه رونمیگم ولی بعضیا ریگی به کفش شونه که تاسرحد مرگ دعوا درست میکنن که نمیگیرم

هرجور فکر میکنم فمینیسم ها نبودن زنا تو ایران با افرادی مثل شما به بجایی نمیرسیدن

چه ربطی داره

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..