2777
2789
عنوان

شماها یه روز بخواین ازدواج کنین گواهی بکارت میگیرین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 197 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از زنداداشم نخواستیم 

ولی خودش با مادر رفته بود گرفته بود و بهمون نشون داد 

و ما گفتیم ما شما و خودتونو می‌شناختیم که اومدیم جلو درتون اگه  نه اصلا نزدیکتون نمی شدیم 

ولی توی خودمون از آگاهی و دانایی مادر و دختر خوشمون اومد و تعریف کردیم 

عزیزم بگیری بهتره. فردا روز تو دوران عقد اگر اختلافی پیش اومد و اون گفت که باکره نبوده با استناد به برگه پزشک قانونی میتونی ازش شکایت کنی و اعاده حیثیت کنی.. ۹۹درصد مردها ادمها دهن بینی هیتن و اون عاشق و واله و شیدای قبل عقد نیستن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بخاطر ورزش اصلا آسیب نمیبینه گلم نگران نباشبعدم خیلی کار خوبی میکنی که نمیگیری اگ دخترا بگیرن پسرا ...

اگه رسم بشه پسرا هم باد گواهی بگیرن فکر کنن دیگه کلا ورش میدارن چون قانون طرف مرد هست تا زن

افرین دقیقا منظورم من همینه اقااا به پیر به پیغمبر مشکل گرفتن برگه نیست مشکل عقاید و تفکرات اون پسر ...

دقیقاً منم میگم اون یه برگه نیست...اون یه تفکره یه عقیده هست...و دقیقاً همینی که میگی ممکنه باشه همسر سابق من شکاک بود...نه این که بگم خودش خیانتکار و...بود به منم شک می کرد نه...افکار منفی داشت ترس از ترک شدن و طرد شدن از دست دادن داشت چه تو زندگی مشترک چه تو کار و بحثای مالی...و هر کاری می کرد تا بهش ثابت بشه احتمال خیانت طرف به صفر میرسه یکیش این بود گذشته رو شخم بزنه یا فکر می کرد اگه دو طرف همو چک کنن و محدود کنن یعنی همو دوست دارن...اگه من همون موقع احتمال این چیزا رو می دادم ۴ سال از عمرم حروم نمی شد و افسردگی شدید نصیبم نمی شد.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

زن و بچه هم داره عوضی نمیدونم چی بگم💔بروش نیاوردی تا الان

ن اصلا خودمو پیشش حقیر نکردم دادم دست خدا ...خدا خوب می‌دونه چکار کنه ..

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

فدات بشم غصه نخور

خدا نکنه عزیزه دلم ۲۰ سال گذشته دیگه چکار کنم ! 

دادم دست خدا ..فقط این اسم لعنتی ک اون اشغال برام گذاشته رو عوض کنم کمی آروم میشم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

میگم پاکی ربطی به اون قضیه نداره کسی که ۲۴ ساعت تو بغل پسرا بود لب گرفته و هزارتا کار دیگه کرده فقط ...

اگه میگم نمیگیرم دلیل دارم

اول اینکه خودم میدونم تا الان با کسی نبودم رابطه جنسی که هیچ من حتی رو دست دادن به پسرا هم حساسم مگه اینکه طرف خیلی بهم نزدیک باشه یا ازم کوچیک تر باشه مذهبی هم نیستم فقط دوست دارم حد و مرز داشته باشم همین

دوم اینکه پدرم انقدر روم حساسه اگه کسی همچین پیشنهادی بده اصلا راه نمیده طرف و که پاشو بذاره تو خونمون

منم احمق نیستم با همچین خونواده سطح پایینی و با پسری که شکاک ازدواج کنم

در صورتی که کسی بهم تهمت بزنه خودم از پس همشون برمیام خونوادمم پشتمن من اصلا برای اینکه دهنشون رو ببندم نیازی به گواهی گرفتن ندارم

کاربری دست دو نفر🌟

یه متخصص زنان می‌گفت همچین موردی پیش اومده اومدن بعد چند سال کپی گواهی رو بگیرن چون آقا ادعا کرده زن باکره نبوده و مهریه رو می‌خواسته بپیچونه.از وقتی اینو دیدم ترسیدم لابد از نظر قانونی موثره

عزیزم بگیری بهتره. فردا روز تو دوران عقد اگر اختلافی پیش اومد و اون گفت که باکره نبوده با استناد به ...

عزیزم پسری هم که بخواد تهمت بزنه باید ثابت کنه 

موقع عقد شما دوشیزه بودین و طبق قانون با شوهرتون رابطه داشتین

اگه شوهری بخواد منکر بشه باید به دادگاه ثابت کنه دختر خانوم قبلش باکره نبودن،

که نمیتونه ثابت کنه عملا پس تهمتش در حد حرف خاله زنکی باقی میمونه و مهریه رو کامل باید پرداخت کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿