2777
2789
عنوان

شده تا حالا از وضع خونتون خجالت بکشید جلوی مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 65 پست

سیف قرمز بخر با یه اسکاچ نرم از اینا که واسه تفلونه با دوتا لگن آب گرم یدونه واسه اینکه با اون آب سیف و قاطی کنی ویه لگن آب گرمم واسه بعد از اینکه کف مالیش کردی کنارت بذار. 

اون اسکاچ و بزن تو آب و کف بعد بزن به مبلت تمیزش کن دیدی چرک داره بذار تو لگن آب گرم خالی تمیزش کن دوباره مجدد این کار و کن که میزان چرکی کم شه. لگنم باید بعد از چند بار که خیلی آبش کثیف بود خالی کنی دوباره آب تمیز بیاری وقتیم کارت تموم شد یه حوله ای که برات کاربرد نداره بردار رو مبل بکش اگه همینجوری ول کن بازم لک میمونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگی بی نظمم هستن به نظرم مبلای خونه بابام اینا شاید واسه ۱۰ سال پیش باشن سلطنتی ان ولی فقط یکم ...

اره دیکه فرش اتاق بچه هام ۱۷ساله هر یکی دوسال بستگی داره کثیف بورت دادم شستن 

واسه فرش ۲۰سال نمیشه کهنه اخه

رو فرش هال هم روفرشی می اندازم  چون رنگش خیلی روشنه

رو مبلی بنداز خب 

یا حتی پتوی خوب داری بندازی بهتر از خوده مبله

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید
مبل نجسو با شامپو فرش میشورین😑😑

نجاستشو برطرف کردم از اخوند پرسیدم چجوری بهم یاد داد. بعدش شامپو فرش کشیدم 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

زنگ بزن بیان مبلات روبشورن .الان سرشون خلوته سریع میان 

4ساعته خشک میشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

برات مهم نباشه باروی بازازشون استقبال کن همین مهمه

مهمه برام دلم نمیخواد به مبلام نگاه کنن بگن چه زن کثیف و بی سلیقه ایه 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چرا برای ما اومدن .چ میدونم

مهمونای من ادمای مذهبی ای هستن نمیخواستن تو ماه رمضون برن مسافرت.  چون میخواستن روزه هاشون و کامل بگیرن مهمونای شما حتما براشون مهم نبود