2777
2789
عنوان

شده تا حالا از وضع خونتون خجالت بکشید جلوی مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 65 پست
فقط هر وسیله جدید خریدی به امید خدا ازش مواظبت کنمیز تلوزیون قبلی ام رو ۱۰سال داشتمفرش هام واسع اول ...

من مواظب وسیله هام هستم ما متوجه نشدیم که کولر داره اب میده و ابش میچکه روی میز وقتی فهمیدیم که میز تلویزیون یه گوشه اش باد کرده بود این از این فرشای جهازم که مال 8 سال پیش ان نو نو هستن اما برای هال کوچیکن این فرشو مادرشوهرم داد که بندازیم تو هال که فعلا خالی نباشه بعدا پول دستمون اومد بخریم مشکل من بی پولیه گلم مبل هامم بخاطر بچه به این روز افتاده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی یعنی اگرم فردا شسته بشه تا شنبه خشک نمیشه؟ نمیتونم مبلا رو کلا جمع کنم چون خونمون خیلی خالی میشه ...

زنگ بزن مبل شور بیاد امروز بشوره  پنجره هارو باز بذاری تا مهمونات بیان کاملا خشک میشه

عزیزم تااالان بامهمونات چیکار میکردی؟

راستش یکم تعجب کردم شاید بی احتیاطی

من ۱۵ ساله وسایل جهازم استفاده میکنم، هیچیش خراب نشده دوتا بچه دارم موقع از پوشک گرفتن کل مبلارو سفره کشیدم روشم پارچه فرشامم جمع کردم

همیشه واس خوردن بچه ها جیزی پهن میکنم

فقط مبلام یکم تشکاشون حالت خوب اولیشو از دست داده وگرته تمیزه فرشامم همینطور

اگر روزی وسایل خریدی اینبار ازشون مراقبت کن

با توصیفی که کردی کاور مبل اماده اگه گیرت اومد بخر 

ولی اگه نمیتوتی مبلتو عوض کنی و ارزششو داره روکششو بده واست بعدا عوض کنن

یک سیمکش بگو بیاد قشنگ سیمارو تو قاب میذارن اینجور تو چشم نباشه

درست میگی بی نظمم هستن به نظرم مبلای خونه بابام اینا شاید واسه ۱۰ سال پیش باشن سلطنتی ان ولی فقط یکم ...

فک کنم شما اصلا بچه نداری که راحت میگی من بی نظمم. اگه بچه داشتی میفهمیدی ممکنه سرتو برگردونی ببینی ببینی بچه با لیوان شیر تو دستش رفته روی مبل داره بپر بپر میکنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
درست میگی بی نظمم هستن به نظرم مبلای خونه بابام اینا شاید واسه ۱۰ سال پیش باشن سلطنتی ان ولی فقط یکم ...

فک کنم شما اصلا بچه نداری که راحت میگی من بی نظمم. اگه بچه داشتی میفهمیدی ممکنه سرتو برگردونی ببینی ببینی بچه با لیوان شیر تو دستش رفته روی مبل داره بپر بپر میکنه

ندارم پشتی اخه

برا مبلهات کاور پارچه ای بگیر

از اینایی که کل مبل رو میپوشونن و دیکه پارچه و کهنگیش مشخص نیست، ولی قیمتش در حد ۵ تومن اینا فکر کنم باشه

اگه امروز بری دنبالش گیرت میاد

اگر هزینه اش برات زیاده ببین کسی  که باهاش راحتی  نداره بهت قرض بده؟

میز تی وی رو نمیتونی مجسمه ای، گلی ،کتاب دکوری ،چیزی بزاری روش که مشخص نباشه؟

برا فرشتم یه روفرشی بگیر بنداز که مشخص نباشه زیرش چیه

در حال تثبیت وزن😎

حیاط داری مبلاتو ببر بشور چون گفتی نجسه وگرنه برو صابون رنده کن بذار تو قابلمه رو گاز تا خوب صابون حل شه بعد ورش دار شامپو فرش سرکه نمک  بزن بعد یک در قابلمه بردار  یک پارچه بکش روش  مبلا رو بکش بعدم با یه پارچه نمدار روش فقط حواست باشه مایعت رقیق نباشه سیم پریزت رو هم بده زیر فرش

[QUOTE=377501409]براش مهم نیست .خونشون فقط عید به عید میریم .روی مبل هم جیشی.برمیگردیم اول میریم حموم بعد لباس میشوری ...[/QUOTEچجور بعضیا رو نجاست زندگی میکنن من رفتم خونه زن عموم بهش کفتم فرشا بو میده نجسته  جوراب روشن پام بود تیره شد از بس کثیف بود بهش بر خورد بعد دیدم دادن شستن بعد چند وقت 

اره دیکه فرش اتاق بچه هام ۱۷ساله هر یکی دوسال بستگی داره کثیف بورت دادم شستن واسه فرش ۲۰سال نمیشه که ...

چرا فرش 20 سال کهنه نمیشه پرزهاش کامل حوابیده 

حالا همه میگن فرش و مبل ۱۸ سال پیشمون کاملا نو و تمیزه و براقه!!!

والا فرش و مبل چون کلا زیر دست و پاست بعد چند سال تازگی ندارن ب کهنگی میفتن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
شوهرت چه خبر؟ بگو داکت بخره سیمای اپیلت رو تو داکت بزنه لااقل

داکت خریده یک ساله گوشه اتاقه هی ازینور میذارم اونور ماشالله انقد تنبله که زبونم مو دراورد انقد بهش گفتم اگه اون کمک من بود خونه ام به این وضع نمیفتاد

جدی یعنی اگرم فردا شسته بشه تا شنبه خشک نمیشه؟ نمیتونم مبلا رو کلا جمع کنم چون خونمون خیلی خالی میشه ...

شایدم خشک بشه سریع بزنگ مبل شویی بپرس 

از این ب بعد مهمون دیگه هم خواهید داشت 

بهتره اساسی این مشکل حل شه 

بیان بشورن راحت شی 

اسی تا میتونی و ایده له ذهنت میرسه خونتو جمع و جور کن اشکال نداره اینبارو 

راستش شاید بچتون حرف گوش نمیده مامانم ۴تا بچه بزرگ کرده خونش همیشه دسته گل بوده هیچ وقت نشده جایی کثیف باشه وسایلمونم تا پارسال برای چن سال قبل بود بخدا هرکی میومد خونه میگف چطور اینقد منظم و تمیزی اونقد مراقب بوداا ،بابام خودش ی پا بچس واسه خودش همش چیز میز میریزه و یا کثیف میکنه اما مادرم اوضاع رو کنترل میکرد تازه وسایلامون واسه جهاز مادرم بود ینی سال ۸۱ بخدا فرشامون اینقد سالم و تمیزه ابته ماهم کمکش میکردیم ی جورایی ازمادرم حساب میبردیم و نمیز نگه میداشتیم ،امیدوارم هرچه زودتر اوضاعتون بهتر بشه

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍