2777
2789
عنوان

شده تا حالا از وضع خونتون خجالت بکشید جلوی مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 68 پست
من مواظب وسیله هام هستم ما متوجه نشدیم که کولر داره اب میده و ابش میچکه روی میز وقتی فهمیدیم که میز ...

مبل با فرش کهنه جمع کن  فرش ها خودت بنداز با چند تا متکا تمیز بذار گوشه دیوار    

شایدم خشک بشه سریع بزنگ مبل شویی بپرس از این ب بعد مهمون دیگه هم خواهید داشت بهتره اساسی این مشکل حل ...

مشکل من شوهرمه که اولا هرچی میگم مبلا کثیفن کسی میاد خونمون ابرومون میره اهمیت نمیده میگه نه تو حساسی اصلا کثیف نیستن دوما سه ماهه دارم اصرار میکنم مبلا رو بشورم اخرش دلش نمیاد دو قرون پول بابت شستن مبلا بده مبل نو هم نمیخره چون گرونه چون اصلا براش مهم نیست که خونه اش شیک باشه اونقدری براش مهم نیس که یکساله سیم کولر اویزونه انقدر براش مهم نیست که پول میده پی اس فایو میخره اما هرچقد من بهش میگم فرش نو نمیخره بعد وقتی کسی میاد خونه ادم همه رو از چشم زن خونه میبینن نمیدونن مرد همراهی نمیکنه باهاش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم خشک بشه سریع بزنگ مبل شویی بپرس از این ب بعد مهمون دیگه هم خواهید داشت بهتره اساسی این مشکل حل ...

مشکل من شوهرمه که اولا هرچی میگم مبلا کثیفن کسی میاد خونمون ابرومون میره اهمیت نمیده میگه نه تو حساسی اصلا کثیف نیستن دوما سه ماهه دارم اصرار میکنم مبلا رو بشورم اخرش دلش نمیاد دو قرون پول بابت شستن مبلا بده مبل نو هم نمیخره چون گرونه چون اصلا براش مهم نیست که خونه اش شیک باشه اونقدری براش مهم نیس که یکساله سیم کولر اویزونه انقدر براش مهم نیست که پول میده پی اس فایو میخره اما هرچقد من بهش میگم فرش نو نمیخره بعد وقتی کسی میاد خونه ادم همه رو از چشم زن خونه میبینن نمیدونن مرد همراهی نمیکنه باهاش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خودمم نظرم همینه ولی الان هیچی ندارم جاش ندارم جاش بذارم تا دو روز دیگه هم وقت نمیکنم پشتی بگیرم

همین الان بپرین بخرین اگه مشکل مالی ندارین والا مبلاروبندازی دور 4تاپشتی نو بزاری نفست بازمیشه. شوهرمنم مثل شوهر توئه ولی یخورده ازمال توبهتره دیروز خودم داشتم خونه رو گچکاری میکردم شایدباورت نشه 10ساله میگم لوله بخاری داره میفته عین خیالش نیست اخرش خودم گچ اوردم گچکاری کردم ماباید خودمون کارامونو بکنیم اون سیم اسپیلتم فعلا جمع کن بندازپشتش دیگه مگه الان استفاده میکنید

مهمه برام دلم نمیخواد به مبلام نگاه کنن بگن چه زن کثیف و بی سلیقه ایه

عزیزم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید

من و همسرم روز جمعه خوابیده بودیم نوزادم داشتم خیلی بد اخلاق بود خونمم نا مرتب و بهم ریخته بود که خواهرزاده های همسرم که از شهرستان اومده بودن خونه مادر شوهرم اومدن خونمون جامون پهن بود خونه بهم ریخته شلخته بود اینقدر خجالت کشیدم 😩 آخه صبح زود چرا میرین خونه مردم 

چرا همیشه از خدا ناله کردی وقتی بی پولی وقت ناراحتی وقت مریضی وووووو... ولی چرا وقتی که خوشحال بودی یاد خدا نیوفتادی وقتی پول دستت اومد یاد خدا نیوفتادی وقتی خدا بهت بچه های سالم و سلامت داد یاد خدا نیوفتادی.. چرا وقتی از کنار بیمارستان گذشتی نگفتی خدایا شکرت چرا از هوایی که خدا برامون هدیه کرده نفس بکشیم قدردان خدا نبودیم.. چرا فقط وقت سختی ها یقه خدارو گرفتیم و گفتیم خدایا چرا من؟ولی وقتی خوشحال و شاد بودیم صدا نکردیم خدایا چرا من 👍👍👍

بیشتر ببینید