2777
2789

بچه ها شنبه قراره مهمون برام بباد که چند روز میمونن.خیلی باهم صمیمی نیستیم.  مبلام خیلی کهنه ان افتضاحن اگه بذاری دم در هم فکر نکنم کسی ببره تا جایی که جا داشت بچه ام کثیفشون کرده غذا ریخته روشون شیر ریخته رو مبلا حتا رو این مبلا جیشم کرده همیشه با شامپو فرش میشستم دیروزم اومدم با شامپو فرش شستم بعد که خشک شد دیدم یاخدا جه افتضاحی شد از قبلم بدتر شد لکه افتاده افتضاح.  فرشمم خیلی قدیمی کهنه اس مال ۲٠ سال پیشه مادرشوهرم بهم داده. اینا به کنار میز تلویزیونمم مال هفت هشت سال پیشه یه بار اسپیلت خراب بود اب ازش چکه میکرد باعث شد میز تلویزیون خراب بشه باد کنه چوبش نم کشیده حالا همه اینا به کنار اسپیلت و که نصب کردیم پریزش خیلی دور بود سیم اسپیلت از این سر تا اون سر دیوار اویزونه خیلی چهره زشتی داره نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم تا دو روز دیگه. بنظرتون فردا که جمعه اس کسی پیدا میشه مبلامو بشوره 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشتی بذاری بهتر از مبل نبست؟؟

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید

من دیشب رفتم باع خودمون برا نطافت رفتم لباس معمولی پوشیدیم 

بچه ام لباس تو خونه و تنبون پاش بود 

مهمون زنگ زد میخوایم بیایم باغ پیشتون 

اومدن ما با لباس خودمونی بودیم باهاشون هم رودربایستی داشتم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بیخیال .کم کم پولاتو جم کن عوض کن کم کم

غصه ام برا شنبه اس که مهمونا میان

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

برات مهم نباشه باروی بازازشون استقبال کن همین مهمه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

مبلارو اگه جا داری کلا بردار پشتی بزار جاش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید