2777
2789
عنوان

شده تا حالا از وضع خونتون خجالت بکشید جلوی مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط هر وسیله جدید خریدی به امید خدا ازش مواظبت کن

میز تلوزیون قبلی ام رو ۱۰سال داشتم

فرش هام واسع اول ازدواجه که ۱۷ساله

مبلم بعد ۱۶سال پارسال عوض کردم ولی کثیف نبود ابر داخلش حراب شده بود

با این اوضاع باید مواظب وسیله هام ن باشیم 

ببخشید فوضولی خواهرانه 

مبل نجسو با شامپو فرش میشورین😑😑

جاری من سانتی به سانتی بچش‌‌ جیش می‌کنه همه جا فکر می‌کنه شامپو بکشه تمیز میشه.ی بار سرم گیج می‌رفت خونشون دراز کشیدم رو فرش از بوی جیش ی دفعه عوق زدم 

ششمین کاربری 😒

اگرم بشوری باید باشه هوا بخوره خشک بشه اگه میخوای ملافه بکش روش با هم فعلا جمعش کن تو اتاقی انباری چ ...

جدی یعنی اگرم فردا شسته بشه تا شنبه خشک نمیشه؟ 

نمیتونم مبلا رو کلا جمع کنم چون خونمون خیلی خالی میشه بد جوره ملافه هم چیز خوبی ندارم.  بنظرت امشب برم دو سه تا ملافه بگیرم برا مبلا.  زشت نیست ملافه رو مبلا باشه مهمون میاد؟ 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
فقط هر وسیله جدید خریدی به امید خدا ازش مواظبت کنمیز تلوزیون قبلی ام رو ۱۰سال داشتمفرش هام واسع اول ...

درست میگی بی نظمم هستن به نظرم 

مبلای خونه بابام اینا شاید واسه ۱۰ سال پیش باشن سلطنتی ان ولی فقط یکمی ابرش خوابیده ولی تمیزه 

تو سایت آچاره بزن مبل شویی میان داخل خونه برات میشورن

دستگاه داره اب و میکشه دو ساعته خشک‌میشه فقط اینکه میگی‌نجس هست خیلی بده چون نجاست پخش میشه 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
کاش کهنه بود و تمیز.بچت چند سالشه؟کهنگیش به کنار ولی زشته بوی جیش بده

اره دقیقا منم بیشتر غصه ام کثیفیشه. قبل عید کلی دعوا راه انداختم تا بالاخره شوهرم راضی شد مبلا و تشک خوشخواب رو بشوریم زنگ زد به طرف گفت  میشه حدود یک و سیصد شوهرمم قیمت و که فهمید یواشکی ردشون کرد رفتن.  بچه امم کوچیکه. دو سالشه. البته مبل ها بوی جیش نمیدن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مبلاروبندازین بره

خودمم نظرم همینه ولی الان هیچی ندارم جاش ندارم جاش بذارم تا دو روز دیگه هم وقت نمیکنم پشتی بگیرم