سمانهسمانه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27395 عنوان اگه سرکار نمیرفتم با داشتن این شوهر واقعا دق میکردم 147 بازدید | 8 پست خداروشکر خداروشکر کارمو ول نکردمحداقل تو سرکار از همجنسام بهم محبت میکنن همم سرماه پول دارم وقتمم پره که کمتر بیاد تر بزنه به اعصابمحداقل میدونن مریضم هی حالمو میپرسن شوهرم که هییچی ول معطله lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲 1404/01/17 | 04:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانهسمانه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27395 مشکلت با شوهرت چیه ؟ بهش اعتماد ندارم برام دشمنی کرده بیشتر تا شوهری اعتمادمو بهش از دست دادم lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲
سمانهسمانه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27395 شغلت چیه عزیزم؟ پرستارم نمیدونی وقتی میبینم همکارام چقدر ملاحظمو میکنن خوشحال میشم وقتی بهم محبت میکنن و بهشون اعتماد دارم سو استفاده نمیکنن مریضام خیلی خوشحالم میکنن lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲
سمانهسمانه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27395 سمانه جون تو عقد چرا انقدر نسبت به هم سرد هستین ؟ میدونی چون وقتایی باید بوده نبوده وقتایی باید برای من میبود برای فامیلاش بوده بهش دلسرد شدم اعتمادمو بهش از دست دادمبه زبون خیلی حرف میزنه قربون صدقم میره وقتی دیدم با همه ی بی محبتیاش که باید تو عمل نشون میداده و نداده بهش دلسردم lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲