2777
2789

شما وقتی زیبا باشی میتونی انتخاب کنی نه اینکه بشینی انتخاب بشی 

دستت باز تره کاری ب شانس و بخت ندارم در حالت کلی وقتی خوشگلی همه دوستت دارن مرکز توجه ای

وقتی زیبایی اعتماد ب نفست بیشتر 

باهات بهتر رفتار نیکنن ادما بیشتر دوس دارن باهات رفیق بشن 

ما خیلی از بچه هایی ک دوس داریماونایی ان ک خوشگلن 

مثلا گربه سیاه نشونه شوم ولی گربه های سفیدخوشگل میدونیم و رفتارمون باهاشون فرق دارم 

شما اصلا نحوه برخوردت با دیدن سوسک و پروانه یکی؟؟ 

بله صددرصد که زیبایی خیلی مهمه کسی که نمیتونه اینو منکر بشه چون مردم معمولا با دیدن چهره ات اولین قضاوت رو درموردت میکنن

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفانه درسته..یکی از بزرگترین نعمتهاست..حتی توی یه خانواده هر بچه ای زیباتره اعضای خانواده ممکنه ا ...

دقیقا به بچه زیبا اصلا پدر مادر بیشتر توجه میکنن 

شما بری مغازه چونه بزنی حتی اگ زیبا باشی نحوه برخورد مغازه دار بهتره

بخدا خیلی از زیبارو هارو دیدم که بدبخت شدن و خیلی از آدمای معمولی که قیافه خوبی نداشتن هم دیدم که خوشبخت خوشبختند.همسرشون دور سرشون میچرخه .کاش آدم زیبایی نداشته باشه فقط شانس داشته باشه شوهرش دوسش داشته باشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بله صددرصد که زیبایی خیلی مهمه کسی که نمیتونه اینو منکر بشه چون مردم معمولا با دیدن چهره ات اولین قض ...

ببین اگ زیبایی مورد نظر نداشته باشی همون اول برای خیلیا حذف میشی اصلا نمیان جلو ک اخلاقت ببین

اتفاقا همین الان یکی تاپیک زده بود زیبایی در ازدواج چه تاثیری داره 

کاش میشد تاپیکشو ببینی 

نود و نه درصد از جمله خودم گفتیم خانومای زیبا اقوام شوهرای افتضاحی گیرشون اومده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ببین اگ زیبایی مورد نظر نداشته باشی همون اول برای خیلیا حذف میشی اصلا نمیان جلو ک اخلاقت ببین

کاملاً موافقم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اتفاقا همین الان یکی تاپیک زده بود زیبایی در ازدواج چه تاثیری داره کاش میشد تاپیکشو ببینی نود و نه د ...

منظورت اینه اصفهانی ها شهید زیاد دادن درسته؟

کی گفته

تو گربه سفیدم بخری دوبار وحشی بازی در بیاره پرتش میکنی بیرون

بچه هوشگل بی تربیتو کی دست داره

خوشگل فقط تث نگاه اول جذب میکنه تا وقتی دهنش باز نشده و رفتارش ذاتشو نریخته بیرون

اگه ب خوشکلیه ک ماشاالله این همه وسایل ارایشی و عمل و....

اتفاقا همین الان یکی تاپیک زده بود زیبایی در ازدواج چه تاثیری داره کاش میشد تاپیکشو ببینی نود و نه د ...

اهمیتی نداره این حرفا اصلا من دارم روند طبیعی و سیر طبیعی رفتار انسان ها در مواجه با هر چیز زیبارو میگم نه موارد خاص و استثنا 

احتمال بدبخت شدن زن زشت بیشتره تا زن زیبا