2777
2789
عنوان

با اختلاف یکی از مهمترین چیز ها برای زن زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست
ما معمولیاییم ک از نطر یکی خوبیم از نظر یکی بد وگرنه کسی نمیتونه فرد ب شدت زیبا رو بگه زشت اونی خوشگ ...

واش از نظر ۹۰درصد آدما زشت باشم ولی تو چشم یکی زیباترین باشم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

زیبایی یکی از ایتم ها و‌نعمت های بسیار بزرگ‌ه واقعا زن و مرد هم نداره، ادما ناخوداگاه نسبت به ادم های زیبا مهربان تر و سهل گیر تر هستن

ولی اگه مهمترین ویژگی برای یه زن زیبایی بود، پس چرا این همه زنان زیبای روستا، با موهای زیبا و چشمان گیرا، انقدر مظلومن و مورد ظلم شوهر قرار میگیرن؟

بنظرم مهمترین چیز داشتن عزت نفس بالاست، کسی که جایگاه اجتماعی بالا داره، کسیکه مطالعه زیاد داره، کسیکه سخنور قهاری ه، در عین حال غرور کاذب و منم منم نداره، قدرت واقعی رو‌ اون داره! دلش بخواد و خیلی هم زیبا نباشه میتونه با پول برای خودش زیبایی هم بخره!

یادت باشه، زن کالا نیست که متمترین ویژگیش ویترینش باشه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم خوشگل از نظر همه خوشگله نمیتونه کسی بگه این زشته اون ما معمولیاییم ک از نظر یکی خوشگلیم از نظر ی ...

این احتمال هم هست که دختری که جلب توجه میکنه از زیبایی، فقط ادمای خوب جذبش نمیشن، احتمال اسیب دیدنش از دختر معمولی بیشتره گل

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اهمیتی نداره این حرفا اصلا من دارم روند طبیعی و سیر طبیعی رفتار انسان ها در مواجه با هر چیز زیبارو م ...

اصلا ربطی نداره واقعا 

اینده اصلا مشخص نیست تقدیری که خدا واسه هرادمی رقم زده اصلا مشخص نیست من خلاف حرف شما رو خیلی تو خانواده دیدم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس