2777
2789
عنوان

با اختلاف یکی از مهمترین چیز ها برای زن زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست

در لحظه اول بله 

زیبایی ظاهر بیشترین تاثیر رو داره

ولی هر چی میگذره رفتار و اخلاق مهم تر میشه

و زیبایی ظاهر کمتر به چشم میاد

یعنی شما تو فامیل فرد زیبایی ندارین که اخلاق خوبین نداره و دوسش ندارین؟یا افراد معمولی و خوش اخلاق که همه دوسش دارن؟؟

حتی بچه ها هم اونایی که کمتر نق میزنن،مهربون ترن،مودب ترن آدم بیشتر دوس داره

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

اینم بگم که

‌رابطه موندگار نه پول میخواد نه خوشگلی آنچنانی نه ترقوه نه موی چتری نه رگ دست و نه ته ریش
برای داشتن یه رابطه موندگار باید فقط آدم باشید! تاکید میکنم «آدم»

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا خیلی از زیبارو هارو دیدم که بدبخت شدن و خیلی از آدمای معمولی که قیافه خوبی نداشتن هم دیدم که خو ...

وای این حرف خیلی واقعیت داره یعنی من چند روز پیش دم فروشگاه یه زن دیدم که ترسیدم برم داخل فروشگاه بعدش که رفت بیرون دیدم بایه مرد خیلی سرتر از خودش و بچه های خیلی سرتر از خودش خندون سوار یه ماشین شاستی بلند شدند و دورشدن

نه !خیلی موردا دیدم.به زیبا و زشت بودن ربطی نداره.طرف زیبا بود ۳بار ازدواج کرده الانم مطلقه هست.طرف ...

دقیقا فقط شانس

البته زیبایی واقعا سلیقه ایه

کسی که بنظر من چهره خوبی نداره و خیلی خوب ازدواج کرده، حتما به چشم اون پسر خوب بوده دگ

بیخیال مثل یه کالا به اونا نگاه میشه کسی واقعا عاشقشون نمیشه ...

😂😂😂منم با همین جمله ها خودمو فانع کردم ولی حقیقت این نیست !

ما ب بچه زیبا هم بیشتر توجه میکنیم دلیل بر این نیس ک به بچه نگاه کالا گونه داریم

خب دلیل زیباییش موهاشه حالا همون گربه ی سفیدو بدون مو تصور کن. مثل این کربه های عادی تو خیابون.

به نظرم فرم صورتشون هم خیلی مهمه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اشتباه میکنی...تحت تاثیر حرف بقییه یا چی نمیدونم..ولی داری بت میسازی برا خودت

من خوشگلم...کاملا بی ارایش...و همه بارهااا از بچگیم تا الن میگن

ولی ن خواستگارای زیادی داشتم ن تو خانواده بخاطر چهره ام مرکز توجه بودم ..ن انتخاب کردم ن مردم رفتارشون مث ملکه ها بوده باهام

اتباه میکنی 

دقیقا فقط شانسالبته زیبایی واقعا سلیقه ایهکسی که بنظر من چهره خوبی نداره و خیلی خوب ازدواج کرده، حتم ...

ادم خوشگل از نظر همه خوشگله نمیتونه کسی بگه این زشته اون ما معمولیاییم ک از نظر یکی خوشگلیم از نظر یکی زشت 

من حرفم اینه وقتی یارو خیلی خیلی خوشگله قطعا مردای دورش هم پولدار ترن هم تحصیلکرده تر و در نتیجه با فرهنگ تر پس کیفیت کیس هاش میره بالا احتمال ازدواج خوب میره بالا

ادم خوشگل از نظر همه خوشگله نمیتونه کسی بگه این زشته اون ما معمولیاییم ک از نظر یکی خوشگلیم از نظر ی ...

اسی پس چرا من خیلیی خوشگلم ولی کیسای دورم پولدار و تحصیل کرده نیستن

تاره داغونن...طوری ک چن وقت پیش گریه کردم چرا هرچی درب و داغونه سمت من میاد...در صورتی ک رفیقم ک قیافه اش خیلیییی معمولی بود بهترررین شوهرو کرد!

من دارم راجب امتیازات زن زیبا حرف میزنم .... کاری ب موارد خاص ندارم طرف ما هرچی زیبا بود شوهر درست ح ...

یعنی شما میگی کسی که زشت هست بدبخته؟

من با این مواردی که میگم مثال نقض میارم برات تا بدونی همه چی زیبا بودن نیست و همه چیز شانسه.چرا بخوام زیبا باشم و شانس نداشته باشم؟

یعنی کسی که زیبا هست اون بیرون جز چشم چرونی چیزی عایدش میشه؟طرز صحبت با آدم زیبا فرق میکنه؟صد سال سیاه میخوام فرق نکنه و فقط زندگی خوبی داشته باشم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم