نه بابا طبقه اول خودشن میوفتاد تنها احتمال مرگش کم بود
بعدش این ماشین وحشتناکای تیمارستان هستن از تو کوچه اومد دختره رو با زور بردن تو خونه چند دیقه بعد از اون ماشین وحشتناکا دوتا مرد گنده پیاده شدن رفتن تو خونه
احتمالا بردنش تیمارستان
من ارگ بمم خشت به خشتم متلاشی! ، تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
آرهصمیمی ترین دوستمنابودم کردصدها بار مردم و زنده شدملعنت ب خودکشی
چطوری خودکشی کرد؟ چند سالش بود؟
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
یکی میخواست خودشو از طبقه ی اول پرت کنه پایین زنگ زدیم اتش نشان دختره از بالکن همسایه خواستن بکشن تو ...
چه قشنگ🌚یه خودکشیمون نشه؟
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑 پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .
کلمه جسارت برای کارهای خوب به کار برده می شه. خودکشی حماقت و اوج ندونم کاری هست. ما مالک این بدن نیستیم برای مدتی امانت دار این جسم هستیم
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
همین چند وقت پیش پسر فامیلمون ۱۸ سالش بود زنده زنده نفت ریخت رو خودش آتیش زد
فوت شد ۹۵ درصد سوختگی
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼