2777
2789
عنوان

بخدا خدا روزی بچه ای که از روی ناگاهی میارین نمیرسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 141 پست
روال زندگیه اخه من خودم دلم خانواده میخواد دلم میخواد بچه داشته باشم مادر بودن تجربه کنم نمیگم ناسال ...

اگر کار میکنید و درامد دارین

خودتون و همسرتون روان سالمی دارین ادمای درستی هستین اختلاف ندارین اعتیاد ندارین و میتونید با درامدتون برای بچتون ی رفاه نسبی فراهم کنید اتفاقا بیارین!

بعضی ها هیییییچ شرایطی ندارن هیچی‌... بچه میارن شرایطو درست کنه!

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
باید بپذیریم منک جدیدنا ب این نتیجه رسیدم ولی خب چیزی ک اذیتم میکنه حامله شدن اطرافیانه آخه ب محض ای ...

بذار مقایسه کنن ، بذار ترحم کنن ، مهم اینه که تو نمیتونی دیگران را تغییر بدی ولی خودت میتونی تغییر کنی ....وقتی به این باور قلبی برسی که خدا بهتر صلاحت را میدونه و این یه امتحان از طرف خداست میزان صبرت بیشتر میشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر عزیز 

سلام 

خیلی موافقین با تک تک کلمات تون 

خوشبختانه تعداد زیادی از زوج ها رو میبینم در دوست و فامیل و همکار و ...

که با وجود توانایی مالی که فقط یک فاکتور هست برای فرزندآوری و علت تامه نیست، 

حاضر به فرزند آوری نیستند 

من و همسرم هم همینطور هستیم، هر روز راضی تر، به اهدافمون و هر چیزی که خوشحالمون می‌کنه میرسیم.

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه اگر روزی داشت اون همه بچه کار به جای درس خوندن .دست فروشی نمیکردن ...یارو شوهرش معتاد دست بزن شکم گرسنه حامله شده میگه ن بچه بیاد شوهرم ادم میشه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ببخشید ولی میتونی بگی همه آدما کامل و بدون نقص هستن؟اصلا وجود داره کسی که توی یه چیز خلا نداشته باشه ...

نه نمیتونم بگم

ولی ادمی ک سراسر عقده و تروماست با ادمی ک چن تا خلا عاطفی داره فرق میکنه بخدا

حداقل ی شرایط نسبی حق هر بچه ایه

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

اسی جان کاش نظر شخصیت تو فکر و ذهنت بمونه و عمومیش نکنی.. یه جورایی حرفت درسته ولی ولی ولی سبک زندگی هرکسی با کسی دیگه فرق داره.من خیلی تو این سایت از این مدل تاپیک ها دیدم.نظرشون یا بچه دار نشو یا اگه شدی باید انواع و اقسام کلاس ها(یه لیست بلند از کلاس ها رو ردیف میکنن) انواع سفرهای خارجی و داخلی،هفته ای چند روز رستوران رفتن.خرید خونه و ماشین و حتی شغل برای بچه ها و...

میگن یا بچه دار نشین یا اگه شدین همه اینا باید تامین بشه..و خودشونو روشن غکر میدونن و هرکسی خلاف نظرشون گفت عقب مونده هست و چندتا توهین دیگه هم بهش میکنن..

کاش یاد بگیریم کاری به زندگیای دیگه نداشته باشیم.هرجوری دوست داریم زندگی کنیم برای خودمون باشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اسی جان کاش نظر شخصیت تو فکر و ذهنت بمونه و عمومیش نکنی.. یه جورایی حرفت درسته ولی ولی ولی سبک زندگی ...

حرفش حقه بابای منم بیکار و معتاد با ۵ تا بچه یکیش بدنیا اومد ۹ ماه موند فوت شد خواهر کوچیکم بعد ۲۵ سال مریضی فوت کرد اونایی که زن دارن بهشون بگی بچه دار نشو میتوپن به ادم یا خانمی که بارداره بعدا بچه شون میشه یکی مثل خواهرای من 

اسی جان کاش نظر شخصیت تو فکر و ذهنت بمونه و عمومیش نکنی.. یه جورایی حرفت درسته ولی ولی ولی سبک زندگی ...

شما اینجا با محتوای همه تاپیک ها موافقی؟؟ قطعا خیر میتونی هم مخالفت کنی هیچ مشکلی نداره مثلا بگی زندگی مردم به خودشون مربوطه ولی وقتی فکر میکنید زندگی بقیه به خودشون مربوطه نمیتونید همزمان حق ی تاپیک زدنم به دیگران ندین و ازشون بخواید طبق افکار شما تاپیک بزنن چون نمیشه و اینم زندگی و شخصی هست!!!!!!

همه کامنت هارو بخونید من لیست کلاس ندادم سفر خارجی هم نگفتم از ی رفاه نسبی و پدرمادر سالمی ک حق هر بچه ای هست گفتم!

به مخالفانم هم نگفتم عقب مونده کاری به تاپیکای بقیه هم ندارم

بیشتر ببینید
حرفش حقه بابای منم بیکار و معتاد با ۵ تا بچه یکیش بدنیا اومد ۹ ماه موند فوت شد خواهر کوچیکم بعد ۲۵ س ...

عزیزم من بابت اینکه این دست تاپیک ها زیاد شده کفتم

وگرنه رفاه نسبی باید وجود داشته باشه.ولی بعضیا از اون ور بوم افتادن

تعادل داشتن خوبه.

بابت شرایط زندگی شما متاسفم.انشالله تنتون سلامت باشه و زندگی شادی داشته باشین

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
الان این پست و خوندن و گفتن چشم دیگه بچه نمیاریم😐چیکار ب زندگی مردم دارین اخه، هر کی بچه میاره خودش ...

نه دیگه یه وقتایی بقیه زجرشومیکشن مثلایه کاربراینجاهست بگی اب خوردم میگه بچه من ۵ماهه اب نخورده خوب باردگه اون اب کوفتت میشه وقتی یادت میادیکی اب نخورده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
موافقم خدا میگه من عقل دادم چرا استفاده نکردی شرایط نداری بچه نیار

من دو تا خواهرم فوت کردن خواهر بزرگمم یه روز میگه افسرده ام یه روز میگه سرم درد میکنه یه روز میگه معده ام تا ولشونم میکنی میگن وظیفته خواهر بزرگته باید بهش رسیدگی کنی والا بچه اوردن ادم معتاد حرامه