2777
2789

بچه ها امشب یه دختر به نامزدم پیام داد نوشت سلام خوبی میشناسی، نامزدم براش نوشت ن نمیشناسم(یعنی پیش من وانمود کرد که نمیشناسه)بعد گفتم نه اینطوری فایده نداره باید بادختره تماس صوتی بگیری ک من بدونم ماجرااز چی قراره به دختره زنگ زد دختره گف یعنی من و یادت نیس؟ 😐نامزدم برگشت باحالت شوخی گفت نه بعد دختره قطع کرد من باز کوتاه نیومدم از طرف نامزدم به دختره پیام دادم، گفتم شوخی کردم باهات بابا 

دیدم دختره برگشت ناز کرد گف نمیخوام😒خیلی سگی از این شوخیا میکنی

من عصبی شدم ب دختره زنگ زدم گفتم من نامزد این پسرم ک بهش پیام دادی چی بینتون بوده گف بخدا هیچی شماره نامزدت تو گوشیم سیو بودبه اسم تنها من زنگ زدم بدونم کیه نامزدت نشناخته منم قطع کردم بعد نامزدت پیام داده گفته چرا من و تو شک میندازی کی هستی تو؟ فقط همین بینمون بوده 💔 نامزدت ب من نگفته ک نامزد داره مثل ابجی داداش بودیم

بعد از اینک من ب نامزدت زنگ زدم نامزدت دوبار بعد اون ب من زنگ زده گفته عکستو بفرس ببینم چ شکلی هستی اسمت کیه و ..

دختره مطلقه اس ۱۸ سالشه برگشت گف اگ میخوای ک نامزدتو برات امتحان کنم

الانم هیچکدوم زیر بار نمیرن ک باهم درارتباط بودن.

👆👆👆👆👆

مشاور گف نمیشه صدرصد مطمعن شد ک خیانت کرده

ولی برای اینکه بهش یه دستی بزنی باید امتحانش کنی

چجوری امتحانش کنم بچع ها؟

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

هرجوری امتحان میکنی از اون دختره نخواه. چون مشخصه قصد اون چیه. چون خودشم خواهان نامزدته. چرت و پرت میکه مثل خواهر برادر... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگر اینکه بایه شماره یا پیج فیک از طرف دختره به نانزدت خودت پیام بدی... یه عکس بفرست بگو من اینم. میای اشناشیم و... 

بنظرم یه چیزهایی بوده دختره فحش بده بگو ازت شکایت میکنم

بنظر خودمم ی چیزای بودههه

ب دختره گفتم زنشم

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

مگر اینکه بایه شماره یا پیج فیک از طرف دختره به نانزدت خودت پیام بدی... یه عکس بفرست بگو من اینم. می ...

اینم فکر خوبیه

ولس مسترسم نامزدم شماره دختره رو داشته باشه بره بهش بگه این تویی ک بم پیام میدی؟

اینم فکر خوبیهولس مسترسم نامزدم شماره دختره رو داشته باشه بره بهش بگه این تویی ک بم پیام میدی؟

اگر بتونی اونو مسدود و پاک کنی بهتره. اصلا باهاش دعوا کن که چرا شماره دختره باید تو گوشیت باشه. 

🙄پسره احتمالا دختره رو میشناسه اسی چطور عکس یکی دیگه بده و بگه آشنا شیم

تو متن نوشته نامزدش گفته عکستو بفرس ببینم چه شکلی هستی!!! عکسشو فرستاده مگه دختره؟ 

همون مشاور بی سوادت که این پیشنهاد رو بهت داده بهتم میگفت چطور امتحانش کنی خب دیگه

یعنی بنظرت مشاورم بی سواده🥲میشه بگی چرا؟

خودمم همین احساسو دارم 

دخترخالم همیشه میگ مردا یه کرمی دارن هیچکدومشون از اینک ی دختر دیگ بهشون پیام بده بدشون نمیاد

تو متن نوشته نامزدش گفته عکستو بفرس ببینم چه شکلی هستی!!! عکسشو فرستاده مگه دختره؟

چشم و ابروش رو پروف بود عوضی

اگر بتونی اونو مسدود و پاک کنی بهتره. اصلا باهاش دعوا کن که چرا شماره دختره باید تو گوشیت باشه.

مسدودش کردم پاکشم کردم فقط میترسم نکنه شمارشو ی جا دیک سیو داشته باشه

🙄پسره احتمالا دختره رو میشناسه اسی چطور عکس یکی دیگه بده و بگه آشنا شیم

والا😂🤣🤣دختره برگشته میگ اسم نامزدتم بلد نیستم😐