2777
2789

لطفا خانومای باردار نخونن باشما نیستم یکم فقط یکم فکر کنید راجب حرفام...

وقتی که همسر خوب و سالمی ندارین

مال و دارایی برای اینده بچتون ندارین

ولی خودتون ادمی با روان و بدن سالم نیستید

چرا بچه میارین؟

خدا روزی بچه ای که تو همچین شرایطی میارین نمیرسونه

بخداااااااا بچه روزیشو با خودش نمیاره

اینقد نادون نباشین بچه باعث سالم شدن شوهرتون و مجبور کردنش به کار نمیشه

بچه خلا های عاطفی شمارو جبران نمیکنه

بچه نیارین که عصای دستتون بشه تو عقده بزرگش کنید بلای جونتون میشه

بچه تربیت میخواد پول میخواد توانایی میخواد پدر مادر درست و حسابی میخواد

اینا نظرای شخصی منه ادمی که کل عمرش تمام این چیزایی که بالا گفتمو تجربه کرده که حتی بعد ۲۵ سال یه روز بدون دغدغه و راحت نیست ک مدام غصه دار خواهر برادرشه ک ی لقمه خوش از گلوش پایین نمیره که ی ادم دیگه وارد زندگیش کرده ارامش اون ادمم گرفته

مامانای حامله باشما نیستم شرمنده اگر دلخور شدین

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

الان این پست و خوندن و گفتن چشم دیگه بچه نمیاریم😐

چیکار ب زندگی مردم دارین اخه، هر کی بچه میاره خودشم جورشو میکشه

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان این پست و خوندن و گفتن چشم دیگه بچه نمیاریم😐چیکار ب زندگی مردم دارین اخه، هر کی بچه میاره خودش ...

"نظر شخصی"

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

کیه که بفهمه.فکر میکنن همین که دستگاه تولید مثل دارن حتما باید ازش استفاده کنن.یه سری ها هم اسمشو میزارن غریزه!!! خب عزیز من اگر قراره ما فقط طبق غریزه زندگی کنیم پس چه فرقی با حیوونا داریم؟اونا حیوونا هستن که فقط طبق غریزه زندگی میکنن ما آدما علاوه بر غریزه عقل و اختیار و آگاهیم داری.نباید تصمیماتمون توی زندگی با حیوونا متفاوت باشه؟؟!!!!!

کاربر خانم هستم.

همین الان تو گروه فامیل های همسرم یه پیام فرستادن که شما شیعه ها دارید کم کاری میکنید و بچه نمیارید واهل تسنن جای شمارو میگیرن و امام زمان اشک میریزه و ...

ادم نمیدونه باهاشون بحث کنه یا واقعا بخاطر خدا و اسلام بچه بیاره😔 حالا من که نمیتونم کلا بیارم ولی واقعا مردم دو دسته شدن .عده ای دارن و میتونن ونمیارن و عده ای که ندارن و بلد نیستن میارن 🥺

همین الان تو گروه فامیل های همسرم یه پیام فرستادن که شما شیعه ها دارید کم کاری میکنید و بچه نمیارید ...

من اهل سنتم 

مثلا دنیا اوردن من چ سودی برای اهل تسنن داشته؟؟؟

دین برحق حتی یک طرفدارهم داشته باشه برحق هست

اگر کسی مذهبش براش مهم باشه راجبش اطلاعات جمع میکنه وظایف دینیشو درست انجام میده بچه بیاری نتونی درست بارش بیاری نه شیعه خوبی میشه نه حتی ادم خوبی!

بیشتر ببینید
من اهل سنتم مثلا دنیا اوردن من چ سودی برای اهل تسنن داشته؟؟؟دین برحق حتی یک طرفدارهم داشته باشه برحق ...

نمیدونم والا میگم که من اصلا از این چیزها سردرنمیارم و حتی بچه دارشدن هم که اصلا نمیتونم تجربه کنم ولی الان یه عده بحث را کشوندن به موضوع مذهبی و حالا یا سواستفاده یا هرچی دارن بحث را عقیدتی میکنن .....یه عده باور میکنن و یه عده هم مغزشون حکم فرما برهرچیزیه ...

به هرحال هرکسی کاری کنه خوب یا بد خودش پاداش یا تاوانش را میده .

چیشد😂😂😂

بیشتر ببینید
همین الان تو گروه فامیل های همسرم یه پیام فرستادن که شما شیعه ها دارید کم کاری میکنید و بچه نمیارید ...

خدایی قسمتهای سنی نشین خیلی زادولد میکنن

اینا باز ایرانی هستن

افغانیا هم همش میان ایران همشونم سنی همشونم هم شونزده تا بچه 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من ناراحت نشدم ولی کلا برام سواله که چرا انقدر این مدل تاپیک ها زیاد شده🤔

فضولی و فشار خوردن از سبک زندگی بقیه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
خدایی قسمتهای سنی نشین خیلی زادولد میکنناینا باز ایرانی هستن افغانیا هم همش میان ایران همشونم سنی هم ...

وجود افغانیا مثل طاعون میمونه برای ایرانیا چ سنیش چ شیعش چ هر دین و مذهب دیگشون

بیشتر ببینید