2777
2789

سلام خانوما قبلنم تاپیک مشابه زدم شوهرم رفت سرکار اومدم بخابم چشام تازه سنگین شده بود ،باز صدای پا و نفس شنیدم مث دو دفعه قبلی ،تو پذیرایی خوابیده بودم 

منتها این بار دو سه بار حس کردم پریدن پشتم ب محضی چشامو یاز کردم همه چی سکوت شد ،رو پشتم حتی الان حس کرختی دارم اینم بگم کامل بیهوش نبودم خودم میدونسم شوهرم تازه رفته پس توهم نیس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بختک اینجوریه

صدای نفسشون میشنوی حسش میکنی کنارت

خدا لهنتم کنه من نباید میومد تو این تاپیک.خدافظ

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بختک اینجوریهصدای نفسشون میشنوی حسش میکنی کنارتخدا لهنتم کنه من نباید میومد تو این تاپیک.خدافظ

بختک چیه 😕

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بختک اینجوریهصدای نفسشون میشنوی حسش میکنی کنارتخدا لهنتم کنه من نباید میومد تو این تاپیک.خدافظ

نرو خب یکم راهنمایی کن

بختک چیه 😕

بختک یه چیزی که الان براش دلیل علمی آوردن که بخاطر سنگینی گوارش و معده وقتی طاق باز بخوابی حس میکنی سنگین شدی دست و پاتو نمیتونی تکون بدی و یجور فلج خواب

اما قدیمیا میگفتن جنه

میوفته روت نمیتونی تکون بخوری جیغ و داد کنی

من خیلی اینجوری میشدم انقد بسم الله میگفتم تا خوب میشدم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بترسی بدترمیشه نترس ایت الکرسی بخون خودتو مشغول کن

سوره ها ذکرارقاطی هم شدن ولی میخونم تمرکز ندارم

بحتک روی منم افتاده دوبار یبارس ک اینقد گلومو فشار داده بود ک گردن درد بدی گرفتم یبار هم کل بدنمو قفل کرد نمیتونستن تکون بخورم دندونام قفل لبام بهم چسبیده فقط ناله میکردم همسرم بشنوه بیدارشه وتو یرم میگفتم الان میره واسم خدارو میاوردم