آره عموم ۳۰ سال پیش خودشو دار زد و دختر خاله مامانم اونم ۳۰ سال پیش خودشو اتیش
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂😂حالا مال من بود منو میذاشت زیر خودش کمتر اسیب ببینه😂
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑 پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .
من نمی دونم ۲۰ سال که سنی نیست چطوری به این می رسن خوب دیگه همه چی تمومه و هیچ کاری برای هیج قسمت دیگه زندگی ام نمی تونم انجام بدم! و چطور می تونند اون لحظات آخر طی کنند
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
همین چند وقت پیش پسر فامیلمون ۱۸ سالش بود زنده زنده نفت ریخت رو خودش آتیش زدفوت شد ۹۵ درصد سوختگی
😰😰😰 چه دردناک !
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
اره پسردایی بابام که یه پسر بشدددت مذهبی بود حتی نمازصبحشم میرفت مسجد میخوند اما یه روز هرکدوم از اعضای خانواده شو به یه بهونه فرستاده بیرون و وقتی برگشتن با جنازه دار زدش مواجه شدن نکته ترسناکترش این بود که پر دهانشو کرده بوده پنبه و چسب زده