2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15247 بازدید | 214 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داداشم جرات نمیکنه بهم دست بزنه یجوری بزنم تو دهنش دندون و فکش باهم یکی شه چه غلطااااا 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

خونه بی صاحب همینه خدا لعنتشون کنه 

یه بار ک این غلط و کرد جلوش وایسا بگو آبروتو همه جا میبرم دفعه دیگه دستت به من بخورخ 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
وقتی بهش دست میزنه و حرفای زشت میگه نرماله بنظرت ؟ بعد شما گفتی همچین داداشی وجود نداره نه فقط داداش ...

نه داداشش روانی نیس 

صد البته که روانی نیس ایشون باید جلوی برادرش مراعات کنه از داداشش دوری کنه 

چه جالب بچه ۱۳ ۱۲ ساله به فکر اینه چرا پیش عشقش تپش قلب میگیره بعد دو روز تاپیک میزنه که داداشش شوخی ...

چه جالب باز یه نفر از تروماها و اشتباهای یه دختربچه با همچین خانواده و فضای ناارومی که داره ، قضاوتای زنیکه ای و بی عقل گونه کرد و بدون فکر دهنشو باز کرد تهمت نطق کرد به جای محبت کردن و راهنمایی کردنش

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

کاش تاپیک تو رو کسایی بخونند که دنبال اینن بچه پسر بیارن 

تا یه دختر دنیا میارن فوری با دکتر دارو دنبال پسرن

بعد بدون تربیت تو جامعه رها می کنند 

سکی مثل شوهر من که شعور حرف زدن نداره

عزیزم نمیتونی خونه ی مادربزرگ پدربزرگت بری؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید