2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15521 بازدید | 214 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما با مشاوره مدرسه صحبت کن اگر معلمت هست که چه بهتر می‌تونه کمکت کنه بهترین راه همینه... روز اول ب ...

بگم باهام شوخی های جنسی میکنه؟

به مامانم نگه یه وقت 

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

اونقدری خودشو نابود کرده که هیچکس قبول نمیکنه زنش شه نه سربازی رفته نه چیزی داره نه سرکار میره از صب ...

ای بابا چقد بد شد....ولی حتما یکی باید باشه ک سرزنشش کنه.من جوری جلو شوهرم وایسادم ک باورنمیکردم این عادتشو ترک کنه ولی خب خداروشکر کنارگذاشت.خیلی سختم بود ک ب جز من ب یکی دیگ دس بزنه حتی اگ محرمش باشه

بگم باهام شوخی های جنسی میکنه؟به مامانم نگه یه وقت

حتما هر اتفاقی برات افتاده رو صادقانه به مشاوره بگو از هیچی هم نترس... مشاور بهترین تصمیم رو میگیره و اگر لازمه باشه به مامانت میگه اما طوری میگه که به نفعت باشه و مامانت ازت حمایت کنه... حتما حتما عزیزم به مشاوره بگو روز اولی که بعد عید میری مدرسه... نذار زمان بگذره و اتفاق بدی بیفته و بعدها پشیمون بشی

با خواهرت حرف بزن ببین راه داره بیشتر خونه اونا بری بمونی . بمیرم برات

خونشون از ما خیلی دوره

میخوام به مشاور مدرسمون بگم 

بابامم مثل داداشمه💔

حتما هر اتفاقی برات افتاده رو صادقانه به مشاوره بگو از هیچی هم نترس... مشاور بهترین تصمیم رو میگیره ...

آیندم چی میشه😭

من به دوستام اعتماد کردم اما اونا هم براشون مهم نیست یکی از دخترا هم که باهم خیلی صمیمی بودیم دیگه براش مهم نیست

اگه مامانم بفهمه دعوا میشه

خونشون از ما خیلی دورهمیخوام به مشاور مدرسمون بگم بابامم مثل داداشمه💔

اخ آخ آره بگو ولی بگو باباتم اینجوریه مامانتم کاری نمیتونه بکنه .کس دیگه ندارین درست حسابی باشه بابابزرگی عمویی دایی ای ؟

اخ آخ آره بگو ولی بگو باباتم اینجوریه مامانتم کاری نمیتونه بکنه .کس دیگه ندارین درست حسابی باشه بابا ...

تازه اونا خوشحالم هستن

من از هیچی شانس نیاوردم بگم باور نمیکنید🙂