2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15542 بازدید | 214 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجور موضوع ها شناخت ها میشه خیلی مهم هست ، شما خانما یکسری شون اول احساس وهیجان بعدم عصبانیت واسشون تصمیم میگیرن بجای عقل شون ،خب هرجا احساس هیجان اعصبانیت جای عقل گرفته عاقلیت نبوده صدمه آسیب عذاب ساختگیش بوده پس همیشه اینجورموضوعات مهم پیش میاد چه قبلش وچه بعدش الانم برین اول حضوری پیش دوتا تا مشاور خانواده برین هرکدومشون یک جلسه مبلغی هم نمیشه عاقلیت پیش بگیرین 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
باور نمیکنم واقعا خیلی زشته اینطور مسائل رو قبحش رو دارید میریزید

حالا اگه واقعیتو بیان کنه قبح اش میریزه/؟

این چیزا هست تو جامعه حتی بد تر از اینا 

مشکلشه و باید هم حل شه 

مطرح نکنه تو دلش بزاره باشه خوبه؟

بغض یعنی خنده های ساختگی شکنجت کنن و تو مبادا اخ بگی🗿❤️‍🩹

یادشوهرم و خانوادش افتادم....شوهرم دایی هاش هم همینجورین مرد گنده هستنا ۶۰ساله اما خب مادرشوهرم میگه وقتی مجرد بودن دست ب ممه های ننم میزدن و شوخی میکردن،یابعرا ک ازدواج کردن بامادرشوهرمم شوخس های جنسی میکردن مثلا باسیلی میزدن از پشتش ب شوخی میگفتن ماشالاه چاق شدی...منظوری نداشتنا،شوهرمم از دایی هاش یاد گرفته بود قبل من با مامانش تماس داشت ب شوخی ولی خیلی کم.بعد ک بامن ازدواج کرد گفتم دوس ندارم ازین رفتارا کنی،۴ساله زنشم خداروشکر اصلا ی بارهم ازون کارا نکرره خودشو جمو جور کرد.ولی خب مادرشوهرم خودش بچه هاشو ازادگذاشته وشوخی میکنن اصلا هیچکدوم ناراحت نمیشن.بنظرم برادرت ازدواج کنه درس میشه

عزیزم نمیدونم چرا جوونا اینجوری شدن برادرشوهرم دیدم چند بار سینه های خواهرزاده اش رو فشار میده یا به باسنش دست میزنه حتی چندبار یواشکی شنیدم مادرشوهرم داره برادر شوهرمو دعوا میکنه که این خواهرزادته دستمالیش نکن اما خودش گفته دوست دارم دستمالیش کنم سی سالشم هست خدا رحم کنه به بچه ها به زنها و دخترهای بی گناه که قربانی این مریضهای جنسی میشن

یادشوهرم و خانوادش افتادم....شوهرم دایی هاش هم همینجورین مرد گنده هستنا ۶۰ساله اما خب مادرشوهرم میگه ...

اونقدری خودشو نابود کرده که هیچکس قبول نمیکنه زنش شه 

نه سربازی رفته نه چیزی داره نه سرکار میره از صبح تا شب با گوشی بازی میکنه تا نهم هم با زور خوند بعد ترک تحصیل کرد مامانم که انگار نه انگار

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)