2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15525 بازدید | 214 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به مشاور مدرسه میتونم اعتماد کنم؟معلممه آخه منو میشناسه

آره عزیزم من دبیر هستم و دیدم که توی مدارس دانش آموزا چه مشکلاتی دارن و مشاور و مدیر مدرسه خیلی پیگیر هستن که کمک کنن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وقتی همه میدونن و اوضاع خونه اینجوری که کسی کاری برات نمیکنه اگه خواستگار خوب داری ازدواج کن و از او ...

فک کنم نهایتا۱۳سالش باشه

تو ۱۳سالگی ازدواج کنه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
عواقبش بدتر از تجاوز محارم نیست بگم خودم از کودک همسرس بیزارم حالم بد میشه

با این وصعیتی که داره به جای ازدواج بهتره با مشاور صحبت کنه یا اورژانس اجتماعی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

اسی مشاوره مدرسه‌ات ممکنه خانوادت رو بخواد اونوقت برات دردسر نمیشه؟اول به اورژانس اجتماعی یه زنگ بزن ببین چی میگن بعد دیدی اوکیه برو به مشاوره مدرسه‌ت بگو شرایطم اینه و خونواده‌م نرمال نیستن اگر بخواین مدرسه بیاریشون ممکنه کتکم بزنن یا آسیب بهم برسونن... یه کاری کن که از طریقه قانون ازشون جدا بشی .. اگر الان دوازده سیزده سالت باشه میخوای تا به سنه قانونی برسی وسطه این جهنم چکار کنی؟تازه بعدشم پول نداری که بخوای خونه بگیری و هزارتا چیزه قانونی دیگه مانعه رفتنته.. پس تا دیر نشده هم زنگ بزن 123 اورژانس اجتماعی هم اگر صلاح دیدن به مشاور مدرسه‌ات بگو شایدم زنگ زدی اورژانس اجتماعی اومدن از این جهنمه به اصطلاح خونه بردنت راحت شدی....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
فک میکنی واقعا بتونن کاری براش بکنن؟

بالاخره باید از یکی کمک بگیره

بیشتر ببینید
عزیزم نمیدونم چرا جوونا اینجوری شدن برادرشوهرم دیدم چند بار سینه های خواهرزاده اش رو فشار میده یا به ...

وااای یا خدا

بیشتر ببینید
آقایون شهوتشون بزن بالا دیگه هیچی حالیشون نمیشه ، باید بعد یه سنی آقایون از خونه انداخت بیرون ، شوخی ...

درباره یه حیوون داری صحبت میکنی ؟؟؟؟ شهوت بزنه بالا باید تجاور کنه؟؟؟

جهان به چه کار آید اگر تو را در کنار خود نداشته باشم❤️❤️