2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15247 بازدید | 214 پست
حالا دو دقیقه گاز نده مگه به تو گفتم ؟ چه قضاوتی ؟ خب عزیز من درسته برادر آدم خوبی نیس مراعات بلوغ ا ...

منظورم از کسی هم که دوسش دارم لزوما دوست پسر نیست!

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم‌تر از درس براش استقلال مالی و سرکار رفتنهتو این شرایط میشه درس خوند دانشگاه قبول شد؟ تا 6 سال دی ...

مادر من با شرایط هزار برابر بدتر از این تونستن رتبه زیر ۱۰۰۰ بیارن و پزشکی قبول شن

بله درس به شرایط روحی روانی و امکانات بستگی داره ولی کار اصلیو اراده طرف میکنه!

تو کشور ما هم متاسفانه اگه درست حسابی درس نخونی و ی شغل دولتی خوب گیر نیاری باید با ی شوهر بدردنخور ازدواج کنی و مثل برده ها باشی

عزیزم اولا بهت تبریک میگم که با وجود قرار داشتن در کنار این برادر اینقدر دختر باغیرت و فهمیده ای هستی ،آفرین دعا می‌کنم خدا خودش بهت کمک بکنه 

ثانیاً توصیه میکنم مراقب سبک لباس پوشیدن توی خونه ، جلوی این برادر تون باشید که غریزه اش بیشتر تحریک نشه .

ثالثا عزیزم شما که دختر خیلی عاقلی به نظر می رسید باید ایشون را درک کنید در سن ۲۳سالگی با این وضعیت حجاب بد خانم‌ها بیرون خونه ، دارای غریزه قوی جنسی ، می خواهید تحریک نشه ، مجرد هم که هست ، بیچاره خیلی خوبه که عکس العمل های پیشرفته تری نداره.خدا کمک کنه خودش و شما رو بیشتر از این به درد سر نیاندازه. اگر می تونین پدرو مادرتون را تشویق کنید برای ازدواج ایشان فکری بکنند.