2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

71 بازدید | 6 پست

خواب دیدم یه خرابه توش یه صندوق قدیمی بود درشوباز کردم کلی گشتم یه قفل وکلید تازه پیدا کردم کلید بزرگ بود وقفل نسبت به اون کوچیک بود ولی کلیدو انداختم قفله باز شد دیگه هر کاری کردم قفل ببندم بسته نمیشد

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یه گره ای از زندگیت یه مشکلت حل میشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه گره ای از زندگیت یه مشکلت حل میشه

خاب منم میشه بگید های دیدم داداشم گفت یه چیز عجیب میبینم گفتم چی چیزی نگفت مهدی پس عموم اومد خونمون رد شد رفت اتاق داداشم و بعد هم رفت پرسیدم عه مهدی بود؟گفت اره منم همینو میبینم ک میگم (مهدی پسر عموم هست ک فوت شده)

روحش شاد

براش خیرات بدین .اموات همیشه منتظر خیرات ماهستیم

به نیتش یه کار ثوابی بکن گنجشک دون بریز.کارهای هر چند کوچیک خیلی به دردش میخوره

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم