2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5402 بازدید | 211 پست
نه گلمفقط واسم سوال پیش اومده بود کسی که طلافروشی داره هنوزم اوضاع مالیش خوبه تو این شرایط یا نهدیدم ...

اینم میناله هاااا میگه هزینه‌های مغازه بالاست خیلی و از فروشش بیشتره بعضی وقتا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂بلانسبت خرم خررر گیر دادم به قد

دور از جونت عزیزم.

سبک سنگین کن ببین اگه اخلاقش خوبه تفاهم دارین درکت میکنه خسیس نیست خانوادش خوبن ردش نکن بیشتر فکر کن درموردش. 

اگه قد بلند باشه ولی بد دهن باشه یا دست بزن داشته باشه میتونی تحمل کنی؟ظاهر هم مهمه ولی همه چیز نیست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
من تازه آشنا شدم ایشون ولی منو سر کارم زیر نظر داشته چند وقت احتمالا رد کنم فکرامو کردم دیدم قد برام ...

وا اگه دوسش داشته باشی قد واست مهم نیست پس دوسش نداری و خوشت نیومده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

وا اگه دوسش داشته باشی قد واست مهم نیست پس دوسش نداری و خوشت نیومده

آره احتمالا 

نمیدونم قدش خیلی توی ذوقم میزنه اینکه هم قدیم برام خوشایند نیست 

البته یه موصوع دیگه هم هست کامنت پایینی گفتم اگه دوست داشتین بخونین 🙏♥️

دور از جونت عزیزم.سبک سنگین کن ببین اگه اخلاقش خوبه تفاهم دارین درکت میکنه خسیس نیست خانوادش خوبن رد ...

پدر و مادر واقعا خوبی داره ولی علاوه بر قد یه موضوع دیگه هم هست سه تا برادر و دو تا خواهر داره 

که این پسره از اونا خیلی بیشتر کاریه و کار خودشو داره و خلاصه بین اونا خیلی توی چشمه 

و اونا به این چشم دارن مثلا دوست دارن کمکشون کنه 

گفت خواهرام که کار نمیکنن برادرامم خوش گذرونن 

راستش من از این پرجمعیتی خانواده هم خوشم نیومده و به نظرم مشکل سازه مخصوصا اینکه چشم به کمک این آقا دوختن ایشونم دلرحمه مثلا برای برادرش ماشین خریده !! برادری که همش بیرون میچرخه و بیکاره...

ظاهر چیزیه که تو همون نگاه اول باید برات جذاب باشه اگر نیست ولش کن چون بعداهم اذییت میشیولی یه چیز س ...

دقیقا قبول دارم 

ولی جز اون یه مورد دیگه هم یذره دو دلم کرده که به نظرم مهمه

پدر و مادر واقعا خوبی داره ولی علاوه بر قد یه موضوع دیگه هم هست سه تا برادر و دو تا خواهر داره که ای ...

نظر خودش چیه قراره بعدا هم واسه خانوادش خرج کنه؟اگه پدر و مادرش فهمیده باشن اجازه نمیدن بعدا زیادی واسشون هزینه کنه بهش میگن وقتی متاهل بشی اولویت اولت باید همسرت باشه.

ازش درمورد اولویت هاش و برنامش برای آینده بپرس

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نظر خودش چیه قراره بعدا هم واسه خانوادش خرج کنه؟اگه پدر و مادرش فهمیده باشن اجازه نمیدن بعدا زیادی و ...

اینطور که متوجه شدم نسبت بهشون خییییلی منعطفه و خیلی براشون هزینه میکنه و متاسفانه پدرش هم مخالفتی نداره با این داستان 

نظر خودش چیه قراره بعدا هم واسه خانوادش خرج کنه؟اگه پدر و مادرش فهمیده باشن اجازه نمیدن بعدا زیادی و ...

چون من قصدم ازدواجه و ایشونم با همین هدف اومده جلو به نظرم خیلی مهمه راستش 

خانواده پر جمعیتی که بهش وصلن و مدام ازش درخواست دارن منو هم آزرده میکنه توی زندگی 

هیچوقت نمیتونه به طور کامل مرز بکشه بین خودش و خانواده منم حقیقتش انرژی اینکه بهش دیکته کنم و زمان بذارم رو ندارم 

ترجیح میدم از اول آسایش رو انتخاب کنم 

پدر و مادر واقعا خوبی داره ولی علاوه بر قد یه موضوع دیگه هم هست سه تا برادر و دو تا خواهر داره که ای ...

میتونی باهاش حرف بزنی بگی بعد از عقد دیگه حق نداری خرجی اونارم بدی ببین چجوریه ولی بنظرم بیشتر باش باهاش ک از چشمت بیوفته من خاستگارمو سریع رد کردم البته به جا بود رد کردنم چون خسیس بود میگم کاش میگفتم بهش یا بیشتر بودم خیالم راحت بود

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

چون من قصدم ازدواجه و ایشونم با همین هدف اومده جلو به نظرم خیلی مهمه راستش خانواده پر جمعیتی که بهش ...

آره اینم که میگی خیلی خیلی موضوع مهمیه ...حق داری دودل بشی

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤