2777
2789
بله

سلام عزیزم 

من دیشب خواب دیدم با خانوادم نشستیم پیش پدر بزرگ مادر بزرگم که فوت شدن 

پدر بزرگم منو بغل کرده بود خیلی میخندید 

خیلی نگرانم خانوادم هستم اتفاقی بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من دیشب خواب دیدم با خانوادم نشستیم پیش پدر بزرگ مادر بزرگم که فوت شدن پدر بزرگم منو بغل ...

سلام

خیره .

اصلا تعبیر بدی نداره اتفاقا خندیدنشون یه نشونه خیلی خوبه که اتفاقات خوبی قراره بیفته .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزم من دیشب خواب دیدم با خانوادم نشستیم پیش پدر بزرگ مادر بزرگم که فوت شدن پدر بزرگم منو بغل ...

سلام عزیز دلم

اول از همه بگم که کاملاً قابل درکه نگرانی‌ات، چون دیدن عزیزان فوت‌شده توی خواب معمولاً خیلی احساساتی‌مون می‌کنه و گاهی باعث می‌شه نگران آینده یا سلامت خانواده‌مون بشیم. اما بذار یه چیزی رو بهت بگم که شاید دلت آروم‌تر بشه:

دیدن پدربزرگ و مادربزرگ فوت‌شده در خواب، مخصوصاً وقتی با لبخند و آرامش ظاهر می‌شن، معمولاً تعبیر بدی نداره. برعکس، خیلی وقت‌ها نشونه‌ی دعاشونه، یا اینکه اومدن بهت آرامش بدن. اینکه پدربزرگت توی خواب بغلت کرده و می‌خندیده، بیشتر از اینکه نشونه‌ی خطر باشه، نشونه‌ی محبت و حمایتشه. انگار خواسته بهت بگه «من کنارتم».

اگه دلت هنوز شور میزنه، بد نیست یه کار خیر کوچیک به نیت شادی روحشون انجام بدی. مثلاً صدقه بدی یا فاتحه بخونی. این کارا هم به روح اون عزیزان آرامش می‌ده، هم دل خودتو سبک می‌کنه.

کتاب معجزه شکرگذاری اثر راندابرن 

سلامخیره .اصلا تعبیر بدی نداره اتفاقا خندیدنشون یه نشونه خیلی خوبه که اتفاقات خوبی قراره بیفته .

بابام اونور روی مبل نشسته بود ترسیدم براش اتفاقی بیوفته 

یه پسره هم بود نمیشناختم کیه

سلام عزیز دلماول از همه بگم که کاملاً قابل درکه نگرانی‌ات، چون دیدن عزیزان فوت‌شده توی خواب معمولاً ...

مرسی عزیزم خدا خیرتون بده 🩵🙏🏽🙏🏽 

فردا حتما صدقه میدم 

استرس افتاده به جونم نمیتونم بخوابم 

بابام اونور روی مبل نشسته بود ترسیدم براش اتفاقی بیوفته یه پسره هم بود نمیشناختم کیه

ن عزیز اصلا تعبیر بدی نداره .

اتفاقا خواب خوبی بوده باید خوشحال باشین .

ولی دیگه خواباتون رو برای کسی تعریف نکنید فکر کردن زیاد به یک خواب اصلا خوب نیست دیگه بهش فکر نکنید و بعد از هر خوابتون صدقه بدین .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ن عزیز اصلا تعبیر بدی نداره .اتفاقا خواب خوبی بوده باید خوشحال باشین .ولی دیگه خواباتون رو برای کسی ...

مرسی عزیزدلمممم💗 خیلی لطف کردی 🙏🏽🤍

چشم حتمن 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽