2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عالیه اگه به همه لحاظ مستقل باشه

دیگه خیلی چیزا مهم نیست ، من تغییر کردم (: بزرگ شدم ...یکم ـ «صبر کردم »بدون اینکه بدونم دارم صبر میکنم و این خیلی سخت بود /به تو افتخار میکنم عزیزم به خاطر همه اون روزایی که صبر کردی در حالی که صبر کردن خیلی سخت بود +

بیشتر ببینید

نظرم اینه که مامانش زرنگ بوده که تونسته زنش بده و هی درگوشش نخونده ک حالا زوده ،حالا زوده.....

ازطرفی هم خودش هرچندسخته ولی ریسک بزرگی کرده و باید با تلاش بیشتر زندگیشو اداره کنه ......

ولی ازخدا براش میخوام جا نزنه و پشیمون نشه چون اکثر اونایی ک دیدم چشم بهم زدن دیدن دوتا بچه دارن و بچگی و جوونی نکردن و حسرت خیلی چیزها ب دلشون مونده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

همسرمن20سالگش بود0 منوگرفت😅امسال میشه4سال که باهمیم 1پسر1ساله داریم اوایلش سخته زندگی ولی بعدرفته رفته بهترمیشه البته بایدپسربه درک زندگی مشترک وبه عهده گرفتن وظیفه هاش توزندگی رسیده باشه که بتونخ ازپسش بربیادادمی باشه که بی چون وچرابرای ارامش خانوادش تلاش کنه

شوهرم ۲۲ سالش بود تازه استخدام شده بود هیچی نداشت، حتی ریالی هم پدرومادرش کمک نکردن، خودمون همه چی رو ساده گرفتیم، بعد ۱۵ سال زندگی مشترک خونه خوب و ماشین و زمین داریم از هم دوره ای هایی که با ما ازدواج کرده بودن جلوتریم

شوهرم ۲۲ سالش بود تازه استخدام شده بود هیچی نداشت، حتی ریالی هم پدرومادرش کمک نکردن، خودمون همه چی ر ...

قراره ببینمش من ۱۹ سالمه اون ۲۰ 

چی بپرسم ازش مامانش میگ همه جور باباش حمایت مکینه

قراره ببینمش من ۱۹ سالمه اون ۲۰ چی بپرسم ازش مامانش میگ همه جور باباش حمایت مکینه

رو حمایت خانواده اش حساب نکن، چون حمایت می کنن بعدش وظیفه خودشون می دونن که تو زندگی تون دخالت کنن

قراره ببینمش من ۱۹ سالمه اون ۲۰ چی بپرسم ازش مامانش میگ همه جور باباش حمایت مکینه

عجله نکنم عزیزم هزار بار تحقیق و بررسی کن بعد جواب بده پس فردا خدای نکرده کارتون به جدایی نکشه

برو باهاش بیرون تلفنی حرف بزن بعد چندین ماه که خوب شناختی بعد جواب بده